Ειρωνική ανάρτηση Σαββίδη για τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το break στο Ρέντη στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Volleyleague και ο Γιώργος Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει "καρφί" για τον Ολυμπιακό (PHOTO).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι πάρα πολύ δραστήριος στα social media με ποσταρίσματά του στο Instagram για τον ΠΑΟΚ, με το πάθος του πάντως για τον "Δικέφαλο" να μην περιορίζεται μόνο στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Αυτό το διαπίστωσε κάποιος και το βράδυ της Δευτέρας αφού μετά την επικράτηση της ομάδας βόλεϊ επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού στο "Μελίνα Μερκούρη" με την οποία πήρε προβάδισμα 2-1 στις νίκες στη σειρά των τελικών, δεν έχασε την ευκαιρία να "πικάρει" τους Πειραιώτες.

Ειρωνική ανάρτηση Σαββίδη για τους παίκτες του Ολυμπιακού!

"Δεν αντέχουνε τα παλικάρια", ήταν το δηκτικό σχόλιο του γιου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, για τους παίκτες του Ολυμπιακού, το οποίο συνοδεύτηκε μάλιστα από μία "πειραγμένη" φωτογραφία με νόημα.

Και αυτό γιατί έβαλε στέμμα βασιλιά στον παίκτη του ΠΑΟΚ, Ανδρεάδη και παιδικό καπέλο σε εκείνον του Ολυμπιακού, Αγκάμεζ, που είχαν ένα θερμό τετ α τεστ στο φινάλε του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK