Έκαναν Αγιασμό για να φύγει το... κακό μάτι στον ΠΑΣ

Τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων επιστράτευσε ο ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να διώξει την κακοδαιμονία που έχει... χτυπήσει την ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Έκαναν Αγιασμό για να φύγει το... κακό μάτι στον ΠΑΣ

Να και κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά. Ο ΠΑΣ Γιάνινα αποφάσισε να καλέσει τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Ιωαννίνων Μάξιμο για να κάνει Αγιασμό στην ομάδα προκειμένου να φύγει το κακό μάτι.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει καλά αποτελέσματα, ενώ έχει συχνά προβλήματα με τραυματισμούς. Γι' αυτό το λόγο επιστρατεύτηκε και ο Μητροπολίτης.

Ο κ. Μάξιμος μάλιστα φάνηκε απόλυτα διαβασμένος για τα θέματα της ομάδας, λέγοντας παράλληλα στους παίκττες πως: "ο ψαράς μπορεί να μαζέψει μία φορά άδεια τα δίχτυα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπάει για ψάρεμα. Έτσι κι εσείς μη σταματάτε ποτέ την προσπάθεια. Το ότι χάσατε έναν αγώνα, όπως είπε και ο προπονητής σας, δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έχετε κάνει ως τώρα. Μπράβο σας για όσα έχετε καταφέρει και καλή συνέχεια".

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα επεφύλαξε και μια μικρή έκπληξη στον Μητροπολίτη, καθώς του δόθηκε ως δώρο μία φανέλα της ομάδας, υπογεγραμμένη απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, ένα λάβαρο και μία μπάλα. Ο κ. Μάξιμος ανταπέδωσε με δώρο μία Καινή Διαθήκη στον κάθε έναν.

Πηγή φωτογραφίας: Super-Fm

News 24/7

24MEDIA NETWORK