Έκαναν... ειρήνη Σαββίδης - Αλαφούζος μέσω του ΣΚΑΪ

Λίγους μήνες μετά τις αιχμές από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, κατά του Ιβάν Σαββίδη και τις οικονομικές του δραστηριότητες, ήρθε η... συγγνώμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Έκαναν... ειρήνη Σαββίδης - Αλαφούζος μέσω του ΣΚΑΪ
savidis alafoyzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα... μάζεψαν στον ΣΚΑΪ όσον αφορά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, μιας και τον Αύγουστο που γινόταν "μάχη" για τις τηλεοπτικές άδειες, στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού αφέθηκαν υπονοούμενα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ισχυρού παράγοντα.

Αναλυτικά τα όσα είπε το Σάββατο ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων:

"Κατόπιν σχετικού αιτήματος του κύριου Ιβάν Σαββίδη και της εταιρίας καπνικών προϊόντων Donskoy Tabak, δηλώνουμε πως τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 25 Αυγούστου αποτελούσαν γενικής φύσεως δημοσιογραφικές πληροφορίες για τις διαπλεκόμενες σχέσεις Ρώσων καπνοβιομηχάνων και πολιτικών, οι οποίες αντλήθηκαν από παλαιότερη διαδικτυακή δημοσιογραφική έρευνα και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν ατομικά τον κ. Σαββίδη του οποίου σεβόμαστε απεριόριστα τόσο την πολιτική όσο και την επιχειρηματική πορεία

Στο βαθμό δε που αναφέρθηκε συγκεκριμένα το όνομα του κ. Σαββίδη και της Donskoy Tabak ως εμπλεκόμενων δήθεν σε αμφιλεγόμενες συναλλαγές με το ρωσικό κράτος, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν υιοθετούμε τις πληροφορίες της παραπάνω διαδικτυακής έρευνας και απολογούμαστε εάν με τη μετάδοση των παραπάνω πληροφοριών υπέστησαν προσβολή στο κύρος και τη φήμη τους.

Τέλος, μετά και τις σαφείς εξηγήσεις που μας δόθηκαν από τον κύριο Σαββίδη, επιθυμούμε με τη σειρά μας να διευκρινίσουμε ε ότι η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε όπως όλα δείχνουν με την εφαρμογή της κοινή για όλους σχετικής φορολογικής νομοθεσίας, χωρίς να τίθεται ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης από τις ελληνικές αρχές".

24MEDIA NETWORK