Εκλογική Πασιένσια

Εκλογική Πασιένσια

Μετά την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας, πάμε ολοταχώς για τελικούς Ολυμπιακού-ΠΑΟ στο μπάσκετ.

Κάποιες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να επανεκτιμήσουν τη στάση τους διότι από την παρατεινόμενη ακυβερνησία ελλοχεύει ο κίνδυνος εκτροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ντούντα θα 'χουμε.

Η αλήθεια είναι ότι πάμε στις νέες εκλογές σε κλίμα πόλωσης. Οι μισοί ήθελαν να πάρει ο Ολυμπιακός το ευρωπαϊκό κι οι άλλοι μισοί όχι.

Μετά το οριστικό ναυάγιο των προσπαθειών για το σχηματισμό κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι έκανε τα πάντα για να μην πάμε σε εκλογές. Μην απορείτε λοιπόν για το αποτέλεσμα.

Εδώ δε βγήκε Πασιένσια για Ολυμπιακό, θα έβγαινε για κυβέρνηση;

Ερωτηθείς για την υπόθεση Πασιένσια ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν ήταν η καλύτερη λύση. Προφανώς δεν ήταν ούτε η καλύτερη απάντηση.

Στις νέες εκλογές, το δίλημμα Euro ή δραχμή θα τεθεί πολύ πιο εκβιαστικά. Γι' αυτό πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε τον όμιλο.

Διίστανται οι απόψεις σχετικά με τους λόγους του ναυαγίου της πρόσληψης Πασιένσια. Άλλος λέει ότι ζητούσε περισσότερα και άλλος ότι ο Ολυμπιακός του έδινε λιγότερα.

Απίστευτη η σκηνή στο γήπεδο της Γουίγκαν με τον οπαδό της αγγλικής Γούλβς να ορμά μόνος εναντίον όλων. Σαν να βλέπεις Τατσόπουλο σε μετεκλογικό τηλεοπτικό πάνελ.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε Σαμαρά και Βενιζέλο ότι τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό για να ανεβάσουν τα ποσοστά τους. Αντί να ανεβάσουν τα ποσοστά τους για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό.

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε στις νέες εκλογές να ψηφίσουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Καλά τα δικά μας - τα παιδιά του δεν τα σκέφτεται;

Με εκλογές εν μέσω Euro, Σαμαρά δαγκωτό. Αν περιμένουμε από Καραγκούνη-Κατσουράνη σωθήκαμε.

Δε βρήκε ανταπόκριση η πρόταση Παπούλια για σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων. Η μόνη προσωπικότητα που δεχόταν να συμμετάσχει είναι η διχασμένη.

Η πρόταση Καμμένου για σχηματισμό κυβέρνησης με τον ίδιο πρωθυπουργό αντιμετωπίσθηκε με χλευασμό από Σαμαρά και Βενιζέλο. Καμμένοι από χέρι, καμμένοι και οι δυο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK