Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο blog του στο Contra.gr για τη μεγάλη νίκη επί της Σλοβενίας αλλά και για την αυτοκριτική που έκαναν οι Ελληνες διεθνείς.

Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας

Σήμερα κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη, ίσως τη μεγαλύτερη που έχουμε κάνει στο τουρνουά. Ίσως πολλοί δεν την περίμεναν, αλλά εμείς πάντα πιστεύουμε στις δυνατότητές μας.

Να ξεκινήσω ανάποδα, από τα αρνητικά. Πάλι είχαμε ένα μεγάλο κενό διάστημα στην απόδοσή μας, κολλήσαμε στη ζώνη και δεν μπορούσαμε να βρούμε καν καλές προϋποθέσεις για να τελειώνουμε τις επιθέσεις μας. Δεν κάναμε τίποτα ώρες-ώρες!

Ευτυχώς βάλαμε μεγάλα σουτ. Πρώτα μας κράτησε στο παιχνίδι ο Παπανικολάου, ενώ στη συνέχεια τη δουλειά ανέλαβαν οι Φώτσης και Ζήσης. Βρήκαμε έτσι τις λύσεις που θέλαμε έστω και στο τέλος.

Το θέμα των "νεκρών" διαστημάτων το συζητήσαμε μεταξύ μας και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Όλοι το έχουμε παρατηρήσει το θέμα είναι να το διορθώσουμε. Κάναμε την αυτοκριτική μας και συνεχίζουμε.

Η νίκη επί της Σλοβενίας βέβαια δεν μας αποπροσανατολίζει. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Ρωσία και μόνο αυτό. Άλλωστε ακόμα δεν έχουμε προκριθεί στην οκτάδα. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά και κόντρα στους Ρώσους, να βγάλουμε και πάλι μεγάλες ποσότητες ενέργειας στο παρκέ.

Το γεγονός ότι υπάρχει μία μέρα κενό θα μας βοηθήσει πολύ. Το μυαλό θα καθαρίσει, τα παιδιά που έχουν τους δικούς τους ανθρώπους εδώ θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο. Ελπίζουμε να πάμε ακόμα καλύτερα και να δώσουμε χαρές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK