Εμπόδιο ο Κομπότης για Τόνι Σίλβα

Για τον Τόνι Σίλβα του Λεβαδειακού ενδιαφέρεται ο Ατρόμητος, όμως έχει μπροστά του ένα ισχυρό εμπόδιο που είναι... δύσκολο να καμφθεί.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Ατρόμητος και όλοι στο Περιστέρι καταλαβαίνουν πως με την κατάλληλη ενίσχυση η ομάδα μπορεί τη φετινή σεζόν να γράψει ιστορία.

Μετά λοιπόν τον Εμανουέλ Σάκιτς που θα γίνει η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ατρομήτου, ο Νταμίρ Κάναντι έχει ξεχωρίσει και θέλει τον Τόνι Σίλβα του Λεβαδειακού. Έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή και ο οποίος στη φετινή σεζόν έχει 11 συμμετοχές με τους Βοιωτούς.

Το εμπόδιο όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ακούει στο όνομα... Γιάννης Κομπότης. Και δεν είναι και μικρό εμπόδιο. Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού λοιπόν "κλωτσάει" για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς δεν θέλει να δώσει... όσο όσο έναν από τους καλύτερους παίκτες και πιέζει και περισσότερα χρήματα.

Πάντως πρόκειται για έναν παίκτη που θέλει πολύ στην ομάδα του ο Νταμίρ Κάναντι και ο Ατρόμητος θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να τον κάνει δικό του.

Ν. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK