Ένας θρύλος του NBA στην προπόνηση της Ρόμα

Ο θρυλικός Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ρόμα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον καπιτάνο των Ρωμαίων, Φραντσέσκο Τότι (PHOTOS).

Kareem Abdul-Jabbar arrives at The Hollywood Reporter's 2017 Academy Awards Nominees Night at Spago on Monday, Feb. 6, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Rich Fury/Invision/AP)
Kareem Abdul-Jabbar arrives at The Hollywood Reporter's 2017 Academy Awards Nominees Night at Spago on Monday, Feb. 6, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Rich Fury/Invision/AP) RICH FURY/INVISION/AP

Όταν μία θρυλική μορφή του αμερικανικού μπάσκετ συναντάει μία σημαία του ιταλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ε, αν οι συγκεκριμένοι κύριοι οι είναι οι Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Φραντσέσκο Τότι τότε άπαντες έχουν παρά να υποκλιθούν σε αυτό το "σμίξιμο".

Ο 69χρονος άλλοτε άσος των Lakers και των Bucks ταξίδεψε στη Ρώμη και επισκέφτηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις των "τζαλορόσι" στην Τριγκόρια, έβγαλε φωτογραφίες με την ομάδα ενώ σε αναφορά του στο Twitter χαρακτήρισε τον Φραντσέσκο Τότι "έναν από καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο".

Ένας θρύλος του NBA στην προπόνηση της Ρόμα
Ένας θρύλος του NBA στην προπόνηση της Ρόμα

Photo Credits: Rich Fury/Invision/AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK