Επιτέλους τέλος η ασυλία

Επιτέλους τέλος η ασυλία
Αγαπητοι κυριοι

Οντας φανατικος ολυμπιακος, ισως εν βρασμο ισως και οχι θα ηθελα να παραθεσω καποια λιγα πραγματα που αφορουν τον αποκλεισμο της ομαδας μας και την ασυλια που παρεχεται στον προπονητη μας.

Το καλοκαιρι ηρθε στον Ολυμπιακο σε ενα καινουριο φανταστικο γηπεδο. Καινουρια αρχη για τον Ολυμπιακο και τον Μπαγεβιτς με στηριξη της διοικησης και του κοσμου.

Στην ομαδα ηρθαν ο Σουρερ, ο παγκοσμιος πρωταθλητης Ριβαλντο, ο πρωταθλητης Ευρωπης Νικοπολιδης, ο Οκκας, ο Μαριτς, ο Ρεζιτς και μερικοι ελπιδοφοροι νεαροι.

Απο την πρωτη στιγμη προσπαθησε να υποβιβασει την αξια του Ριβαλντο, του Ζιοβανι, του Σουρερ γιατι αργησαν δεκα λεπτα στο εστιαστοριο και δημιουργησε ολοκληρο θεμα. Δημιουργησε θεμα με τουσ παιχτες που θα τον βοηθουσαν στους δυσκολους αγωνες.

Οχι κυριε Μπαγιεβιτς δεν ειναι το ιδιο ο Ριβαλντο με τον Γεωργιαδη και τον Οκκα,

Οχι κυριε δεν πρεπει να εχουν την ιδια μεταχειρηση ο Ζιοβανι με τον Ντακολ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ξεκινουσε ολα τα παιχνιδια με τον Οκκα και εβγαζε εξω τον Ζιοβαννι για να ικανοποιησει τον εγωισμο του. Για Καστιγιο ουτε λογο. Το αποτελεσμα να χασει τη νικη με τη Χαλκηδονα.

Ξευτιλιστηκε με την παρουσια των τριων Λατινοαμερικανων στα επομενα παιχνιδια με ΠΑΟΚ Ιωνικο κλπ. Για να μη μιλησουμε για το γκολ του Ριβαλντο με τον Παναθηναικο.

Στην Ευρωπη πηρε το Χ απο την αθλια Κορουνια με κατενατσιο. Στο Μονακο ο Ολυμπιακος εχασε το παιχνιδι απο τις αρχικες του επιλογες και απο τον Οκκα που δεν αντεχει το βαρος της φανελας.

Στο Καραισκακη πηρε 3 αγχωδεις νικες με 1-0. Τις νικες αυτες τις πηρε ο κοσμος και οχι η ομαδα που αν ηταν καλη επρεπε να βαλει 3 στη Λιβερπουλ και 3 στη Μονακο.

Τελοσπαντων απο ατυχια με δεκα βαθμους δεν περναμε και παμε στο Aνφιλντ για την προκριση.

Κατα τυχη και λογω κλασης Ριβαλντο προηγουμαστε 1-0 στο ημιχρονο. Και εκει που περιμενεις στο δευτερο να το κανεις 2-0 (με ενα γρηγορο παιχτη μπροστα) και να φυγεις, ο ανθρωπος γυριζει την ομαδα πισω για κατενατσιο, δεν βοηθα καθολου με καποια αλλαγη, ουτε καν εσωτερικη και η ομαδα δεν περνα τη σεντρα. Και δεν φτανει αυτο βαζει το αγνωστο αμυντικο χαφ Ρεζιτς δεξι χαφ και στηριζεται στη βοηθεια του Θεου για να παρει το αποτελεσμα..ΕΛΕΟΣ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

Η ασυλια που εχει απο τους δημοσιογραφους συνεχιζεται αλλα οχι και η δικια μας. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Σπυρος Βαθης
Φαρμακοποιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK