Επτά (πρώην και νυν) «ΠΑΟΚτσήδες » στο Αίγυπτος - Ελλάδα

Ούτε ένας, ούτε δυο αλλά... επτά (!) ποδοσφαιριστές που είτε είχαν, είτε έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στην φιλική αναμέτρηση της εθνικής Ελληνικής ομάδας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Αιγύπτου. Οι τέσσερις τους έχουν κάνει και κάποια «ζευγάρια» έχουν αγωνιστεί ως συμπαίκτες από τις 25 Σεπτεμβρίου 2005 μέχρι και τις 27 Απριλίου 2017...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Αμρ Ουάρντα EUROKINISSI

Οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σικαμπάλα, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης και Γιώργος Τζαβέλλας φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Πέλκας την φοράει φέτος και ο Αμρ Ουάρντα την... έβγαλε φέτος και θα την φορέσει εκ νέου από το καλοκαίρι.

Το «ζευγάρι» που είναι... χαμένο στο χρόνο είναι αυτό ανάμεσα στους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Σικαμπάλα. Οι δυο τους αγωνίστηκαν ως συμπαίκτες σε 18 αναμετρήσεις την σεζόν 2005 – 2006.

Χρονικά, ακολούθησε το «ζευγάρι» του Δημήτρη Πέλκα με τον Κώστα Σταφυλίδη. Οι δυο τους, την σεζόν 2012 – 13 συνυπήρχαν στην ίδια ενδεκάδα σε 16 αναμετρήσεις του «Δικεφάλου του βορρά».

Ο Δημήτρης Πέλκας συνυπήρξε και με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, έχοντας κοινή παρουσία στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε 43 αναμετρήσεις.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Γιώργος Τζαβέλλα, που υπήρχαν συμπαίκτες με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε 45 αναμετρήσεις, από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, είναι το δεύτερο πιο... «πολυφορεμένο» ζευγάρι.

Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Γιώργος Τζαβέλλας έγραψαν συνολικά 72 αναμετρήσεις ως συμπαίκτες με την φανέλα του ΠΑΟΚ και κατέχουν την «πρωτιά» μεταξύ των επτά ποδοσφαιριστών σε επίπεδο κοινών παρουσιών στα ασπρόμαυρα.

Τελευταίο, χρονικά, «ζευγάρι» είναι οι οι Δημήτρης Πέλκας και Αμρ Ουάρντα, που συνυπήρχαν σε πέντε αγώνες του ΠΑΟΚ, το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK