Ερανος για να πληρώσει ο Εμπίντ το πρόστιμο

Είναι να μην είσαι αγαπητός. Και ο Τζοέλ Εμπίντ είναι αξιαγάπητος από τους φιλάθλους των Φιλαντέλφια Σίξερς που το δείχνουν στην πράξη μαζεύοντας χρήματα για να πληρώσουν πρόστιμο που έφαγε από το ΝΒΑ!

Philadelphia 76ers' Joel Embiid in action during an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Jan. 27, 2017, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Joel Embiid in action during an NBA basketball game against the Houston Rockets, Friday, Jan. 27, 2017, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Το Σάββατο λοιπόν το ΝΒΑ ανακοίνωσε την ποινή (10.000 δολάρια) για τον Αφρικανό σέντερ λόγω του tweet που είχε κάνει πριν λίγες μέρες και ζητούσε από τον συμπαίκτη του Μπεν Σίμονς να καρφώσει τόσο δυνατά στη μούρη του Λόνζο Μπολ ώστε να αναγκάσει τον μπαμπά του να τρέχει στο γήπεδο για να τον σώσει ενώ με άλλο βίντεο-tweet έβριζε τον ΛαΒαρ Μπολ, πατέρα του Λόνζο.

Οι φαν των Σίξερς λοιπόν δεν έχασαν χρόνο και αμέσως δημιούργησαν ειδική σελίδα στο ίντερνετ όπου κάνουν έρανο για να μαζευτούν τα 10.000 δολάρια και να μην τα πληρώσει ο Έμπιντ.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής είχαν μαζευτεί πάνω από 2.000 δολάρια και θεωρείται δεδομένο ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει μαζευτεί το ποσό. Όποιος… ενδιαφέρεται ας κλικάρει εδώ.

AP Photo/Matt Slocum

News 24/7

24MEDIA NETWORK