Φεύγουν Μίλιτς, Καρσελά, Εμενίκε στον αέρα ο Καπίνο

Τρία βαριά συμβόλαια λύνει μέσα στη μέρα ο Ολυμπιακός με τους Καρσελά, Εμενίκε και Μίλιτς να αλλάζουν φανέλα. Καμία εξέλιξη ακόμη με τον Καπίνο, αφού έκανε πίσω η ελβετική Γιουνγκ Μπόις. Κάτι περιμένει από Αγγλία που η μεταγραφική περίοδος λήγει την Πέμπτη (1/2). Κορυφώνεται η αγωνία για προσθήκη της τελευταίας στιγμής...

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (Τετάρτη, 20.00) και οι «ανοικτές υποθέσεις» κλείνουν μία-μία στον Ολυμπιακό. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Κροάτη μπακ Χρβόγε Μίλιτς, την ώρα που ο Μεχντί Καρσελά βρίσκεται στη Λιέγη (σ.σ. απουσίασε από την πρωινή προπόνηση με άδεια) για να ολοκληρώσει τη μετακόμιση στη Σταντάρ, ενώ ο Εμανουέλ Εμενίκε ετοιμάζει βαλίτσες για την Τουρκία και την Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Μανιάτη και Βιγιαφάνιες.

Με λίγα λόγια, οι «ερυθρόλευκοι» ξεφορτώνουν τα συμβόλαια που περισσεύουν, κάποια από τα οποία έμοιαζαν με... αγκάθια, ενώ αναζητούν κι έναν ή δύο παίκτες που θα αποτελέσουν κτυπήματα της τελευταίας στιγμής. Εκείνος που μέχρι τώρα δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει είναι ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος υπάρχει πλέον ενδεχόμενο να μείνει... αμανάτι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ελβετική Γιουνγκ Μπόις δεν προχώρησε να πρόταση, θεωρώντας υψηλό το κόστος, με τη Νότιγχαμ δεν κουνήθηκε φύλλο μέχρι τώρα επειδή το... σκέφτεται ο νέος κόουτς Αϊτόρ Καράνκα. Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ωστόσο ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη (1/2). Οπότε όλα είναι ανοικτά και η αγωνία (κυρίως για τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής στο δεξί άκρο της άμυνας και στην επίθεση με έναν παίκτη τύπου Μιραλάς) κορυφώνεται...

Στη λίστα για δεξιό μπακ, είναι ο 23χρονος Νάτσο Βιδάλ της Βαλένθια, ωστόσο, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε κάτι πιο προχωρημένο πλην μιας βολιδοσκόπησης στο πλαίσιο πιθανής έρευνας αγοράς.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK