Φοβάται... προβοκάτσια ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να επέστρεψε στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς, στον "δικέφαλο" όμως φοβούνται για... προβοκάτσια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και γι' αυτό έδωσαν οδηγίες!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
toumpa gipedo EUROKINISSI

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τα ξημερώματα της Κυριακής. Στόχος; Να προλάβουν να οργανώσουν το ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ μετά την επιστροφή των τριών βαθμών και την ακύρωση της τιμωρίας έδρας, που σημαίνει πως το ματς με την Ένωση θα γίνει σε γεμάτη Τούμπα.

Ταυτόχρονα όμως, αν... αποκωδικοποιήσουμε την γραπτή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, τότε μπορούμε να καταλάβουμε πως ο ισχυρός άνδρας του "δικέφαλου" φοβάται για προβοκάτσια. Δηλαδή ένα συμβάν που μπορεί να φέρει νέα τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Που ποντάρει ο Σαββίδης για την αποφυγή... ατυχήματος; Στην τιμή του ΠΑΟΚ, την ενότητα και την ικανότητα ελέγχου, αλλά ταυτόχρονα ζητά ουσιαστικά ο ένας να προσέχει τον άλλο στο γήπεδο, έτσι ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

"Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν. Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK