Φουλ επίθεση σε Κομίνη ο ΠΑΟΚ!

Σκληρή γραμμή κατά της μη παρουσίας του διαιτητή Γιώργου Κομίνη από την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης με την ΑΕΚ. "Υποπίπτει σε απρέπεια αν δεν έρθει ο διαιτητής", είπε μεταξύ άλλων ο νομικός του "δικέφαλου" Λάμπρος Μπίρδας.

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
birdas EUROKINISSI

Επεισοδιακά ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τον δικηγόρο του "δικέφαλου", Θεόφιλου Σημαιοφορίδη, να αναφέρει πως η παρουσία του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Κομίνη, είναι απαραίτητη για τη διαδικασία.

Παράλληλα, η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, έτσι ώστε να υποχρεωθεί να παραστεί στο δικαστήριο! Θυμίζουμε πως ο Κομίνης έστειλε επιστολή στην οποία τονίζει πως δεν μπορεί να παραστεί για προσωπικούς λόγους και παρέπεμψε στο φύλλο αγώνα.

Ο αθλητικό δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας ρώτησε για ποιο λόγο είναι απαραίτητη η παρουσία του διαιτητή, με τον κ. Σημαιοφορίδη να απαντά πως δεν θα είναι δίκαιη η δίκη διαφορετικά, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι!

Ο έτερος συνήγορος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας σημείωσε πως: "υποπίπτει σε απρέπεια αν δεν έρθει ο διαιτητής", με τον δικαστή να ανταπαντά πως δεν μπορεί να γίνει βίαιη προσαγωγή του Κομίνη.

Από την πλευρά της ΑΕΚ η νομικός Έλλη Ρίζου είπε πως: " αναβολή έστω και ωρών θα είναι κατά της υπόθεσης και κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου", θυμίζοντας πως ο διαιτητής δεν έχει υποχρέωση να βρεθεί στο δικαστήριο.

Μάχη λοιπόν για την αναβολή της υπόθεσης δίνει η πλευρά του ΠΑΟΚ, με αυτή της ΑΕΚ να μην το συζητά καν και μάλιστα ο Μηνάς Λυσάνδρου να μην συναινεί.

Υπήρξε διακοπή πέντε λεπτών με σκοπό να εξεταστεί το αίτημα, το οποίο τελικά απορρίφθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK