Γείτονας με Σουάρες ο Κουτίνιο στη Βαρκελώνη

Πριν καλά καλά κλείσει η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ο Φελίπε Κουτίνιο είχε ήδη βρει πού θα μένει και γι' αυτό ευθύνεται ο... κολλητός του, Λουίς Σουάρες.

Liverpool's Luis Suarez, right, celebrates after scoring the third goal of the game with teammate Philippe Coutinho during their English Premier League soccer match against Fulham at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Nov. 9, 2013. (AP Photo/Clint Hughes)
Liverpool's Luis Suarez, right, celebrates after scoring the third goal of the game with teammate Philippe Coutinho during their English Premier League soccer match against Fulham at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Nov. 9, 2013. (AP Photo/Clint Hughes) (AP PHOTO/CLINT HUGHES)

Σουάρες και Κουτίνιο ήταν κολλητοί στη Λίβερπουλ και τώρα θα ξανασμίξουν στην Μπαρτσελόνα, επομένως δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι με την μεταγραφή 160.000.000 ευρώ του Βραζιλιάνου.

Και το ωραίο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως πριν ακόμη κλείσει ο Κουτίνιο στους "μπλαουγκράνα", ο φίλος του, του είχε ήδη βρει σπίτι για να μείνει! Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο ίδιος ο Κουτίνιο στη "DailyMail": "Ο Λουίς είδε πως άδειασε ένα σπίτι ακριβώς δίπλα στο δικό του. Δεν ήξερε τότε ακόμη αν θα πάω, αλλά του άρεσε η ιδέα. Ήταν μεγάλη κίνηση από εκείνον. Είδα φωτογραφίες και ήταν εκπληκτικό!".

Το σπίτι που θα μένει ο Κουτίνιο είναι στην περιοχή Καστελντέφελς κοντά στη θάάσσα και περίπου 5 λεπτά απόσταση με το αμάξι από την Βαρκελώνη. Εκεί μάλιστα μένει και ο Λέο Μέσι, οπότε όλη η... τριπλέτα θα είναι κοντά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK