Γι' αυτό έμεινε ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

Τι άλλαξε και ο φευγάτος Καμπιάσο παρέμεινε τελικά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Γι' αυτό έμεινε ο Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

Από τη στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για ανατροπή δεδομένων στο θέμα του Εστεμπάν Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός δεν ήταν στα πλάνα του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών και ήταν δεδομένο πως δεν θα συνεχιζόταν η συνεργασία μαζί του. Ωστόσο, με την αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν. Ο Ολυμπιακός ήθελε να κρατήσει τον 35χρονο μέσο, ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν ανοιχτός στην παραμονή του ποδοσφαιριστή και σιγά-σιγά όλα πήραν το δρόμο τους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μίλησαν με τον Καμπιάσο, διαπίστωσαν και τη δική του θέληση για παραμονή στους πρωταθλητές Ελλάδας και το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Βέβαια, υπάρχει και κάτι άλλο. Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του αναμένονται προτάσεις για τον πελάτη του. Εφόσον αυτές είναι ικανοποιητικές, τότε είναι πιθανό να δούμε τον παίκτη να φεύγει.

Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένη, πλέον, την παραμονή του Καμπιάσο, ο Ολυμπιακός θα πάει για παίκτη στα χαφ, διαφορετικού τύπου. Δεν θα κοιτάξει κάποιον πρωτοκλασάτο -χωρίς φυσικά να αποκλειστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο- αλλά θα ψάξει για κάτι άλλο. Παίκτη σε μικρότερη ηλικία, τρεχαντήρι που θα έχει δίψα να διακριθεί στον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, αν φύγει ο Κασάμι και δεν έμενε και ο Καμπιάσο, ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να τρέξει για να αποκτήσει δύο παίκτες για τη μεσαία γραμμή.

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Καμπιάσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK