Γι' αυτό άρχισε το ματς ο διαιτητής Ευαγγέλου

Την εξήγησή του για το γεγονός πως αποφάσισε να αρχίσει το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, παρά τη σφοδρή κακοκαιρία και τη βροχόπτωση έδωσε ο διαιτητής, Άγγελος Ευαγγέλου στα αποδυτήρια. Δεν έπεισε κανέναν πάντως με όσα είπε...

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μόλις δέκα λεπτά πρόλαβαν να παίξουν οι παίκτες του Λεβαδειακού και του Παναθηναϊκού, αφού η σφοδρή κακοκαιρία ανάγκασε τον διαιτητή Άγγελο Ευαγγέλου να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το ότι δεν γινόταν να διεξαχθεί παιχνίδι όμως το... έβλεπαν όλοι από την αρχή. Γιατί όμως ο ρέφερι αποφάσισε να γίνει η σέντρα παρά τις διαμαρτυρίες;

Όπως είπε ο ίδιος μετά την αναβολή του αγώνα που αποφάσισε, ήθελε να γίνει η σέντρα για να επανεκτιμήσει κατά τη διάρκεια του ματς αν θα καλυτέρευε ο αγωνιστικός χώρος αφού τον πατούσαν οι παίκτες και φυσικά αν θα σταματήσει η βροχή. Μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού κατάλαβε ότι τίποτε από τα δύο δεν γινόταν κι έτσι αποφάσισε να το αναβάλει.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ο διαιτητής... ρώτησε τους παίκτες αν ήθελαν οι ίδιοι να συνεχίσουν να παίζουν παρά τη δυνατή βροχή και όλοι του απάντησαν πως είναι επικίνδυνο και πως έπρεπε να το διακόψει.

Κ. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK