Γιατί η ανακοίνωση για Εμενίκε άργησε μια μέρα!

Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η ανακοίνωση της απόκτησης του Εμενίκε έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός είχε έρθει στη χώρα μας για τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και τις υπογραφές από το πρωί της Τρίτης. Το Contra.gr έχει το λαχταριστό παρασκήνιο.

Γιατί η ανακοίνωση για Εμενίκε άργησε μια μέρα!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που... ανησύχησαν μήπως οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν μπροστά σε μια νέα περίπτωση Μποκανί, ο οποίος ήρθε για τον ίδιο λόγο, αλλά κόπηκε στο... νοσοκομείο. Η αλήθεια όμως, είναι εντελώς διαφορετική, παρότι ο Εμενίκε ήρθε από το πρωί της Τρίτης, αλλά ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 30χρονος φορ πέρασε για πλάκα τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά την ίδια μέρα που προσγειώθηκε στην Ελλάδα. Κυριολεκτικά. Όπως οι ίδιοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν, τα... καθάρισε όλα μέσα σε ένα δίωρο και με πολύ καλές επιδόσεις, δείγμα του ότι δεν θα αργήσει να ενταχθεί σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης.

Γιατί η ανακοίνωση για Εμενίκε άργησε μια μέρα!
INTIME SPORTS

Η λιτή ανακοίνωση, ωστόσο, άργησε μια μέρα για άλλο λόγο. Το ζήτησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού επειδή είχε εκκρεμότητες με την πρώην ομάδα του. Εν ολίγοις του όφειλαν χρήματα από τη Φενέρ κι αν ανακοινωνόταν η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, πριν ρυθμίσει το θέμα, μάλλον τα χρωστούμενα θα γράφονταν στο χιόνι...

Ενώ, λοιπόν, είχαν τακτοποιηθεί τα πάντα, είχε υπογράψει και είχε φωτογραφηθεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας από το βραδάκι της Τρίτης, δεν υπήρξε ανακοίνωση μέχρι να πετάξει το πρωί της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη.

Γιατί η ανακοίνωση για Εμενίκε άργησε μια μέρα!
INTIME SPORTS

Πήγε στα παλιά... λημέρια, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Φενέρ, ρύθμισε τις οφειλές και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Πλατεία Αλεξάνδρας ανάβοντας το πράσινο φως για να ανακοινωθεί η ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Με άλλα λόγια, ο Ολυμπιακός διευκόλυνε το νέο του απόκτημα, προκειμένου να μη χάσει κάποια από τα δεδουλευμένα στην πρώην ομάδα του, ενώ ο ίδιος πίεσε με αυτό τον τρόπο τη Φενέρ. Αν δεν έπαιρνε αυτά που έπρεπε θα μπορούσε να πει "δεν πάω πουθενά" κι έτσι η τουρκική ομάδα θα κινδύνευε να χάσει τα περίπου 2 εκατομμύρια που πήρε από τον Ολυμπιακό για να δώσει τον Εμενίκε...

Από την Κωνσταντινούπολη ο Εμενίκε ταξίδεψε ξανά το βράδυ της Τετάρτης με προορισμό το Λονδίνο όπου βρίσκεται η ετοιμόγεννη γυναίκα του και αύριο Παρασκευή ή το Σάββατο θα ενσωματωθεί με την αποστολή του Ολυμπιακού στο Γκενκ του Βελγίου.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK