Γιατί επέλεξε τον Πανιουκόφ ο Ουζουνίδης

Πως προχώρησε η περίπτωση του Ρώσου επιθετικού Αντρέι Πανιουκόφ και με ποια αγωνιστικά κριτήρια άναψε το "πράσινο φως" ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την απόκτησή του (VIDEO).

Γιατί επέλεξε τον Πανιουκόφ ο Ουζουνίδης

Ο γεννημένος στη Μόσχα στις 23 Σεπτεμβρίου 1994, Πανιουκόφ το όνομα του οποίου μετέδωσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10/1) ο Sport24 Radio 103.3,ήταν ο παίκτης που είχαν ξεχωρίσει τις τελευταίες ημέρες οι «πράσινοι».

Είναι χαρακτηριστικό δε, οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, πήραν και το «ΟΚ» στο Δ.Σ. της Δευτέρας (8/1), για να προχωρήσουν στον δανεισμό του από τη Ζενίτ. Η υπόθεσή του αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, με τον Παναθηναϊκό να «τρέχει» τις διαδικασίες για να προχωρήσει σε 6μηνο δανεισμό απ’ τη Ζενίτ.

Η δε μετακίνησή του δεν θα «κοστίσει» οικονομικά στο «τριφύλλι» που βρίσκεται σε ασφυκτική οικονομική κατάσταση, αφού το συμβόλαιο του Πανιουκόφ θα καλυφθεί απ’ τους Ρώσους, με τον Παναθηναϊκό να καταβάλει ένα πάρα πολύ μικρό ποσό, συν τα έξοδα σπιτιού, εισιτήρια κλπ.

Για τον Πανιουκόφ είχε σχηματίσει πολύ καλή άποψη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ήθελε έναν πολύ πιο ευέλικτο και ταχύ επιθετικό (κι όχι κλασικό φορ «κολόνα»), ο οποίος θα είχε καλή αντίληψη στο χώρο κι επαφή με τα δίκτυα. Στοιχεία που «είδε» στον (ύψους 1,78 μ.) Ρώσο δίνοντας το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το θέμα.

Οι επαφές πλέον κορυφώνονται και είναι πολύ πιθανό ως το απόγευμα της Πέμπτης (11/1) να έχει «κλειδώσει» η συμφωνία, με τον 23χρονο Ρώσο να έρχεται στην Αθήνα ως το Σάββατο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK