Γιος προέδρου... έφαγε πρώην παικταρά του Ολυμπιακού

Γίνονται αυτά στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου; Κι όμως γίνονται. Ακόμα κι αν είσαι παικταράς που έχει πάρει τίτλους με τον Ολυμπιακό! Δείτε πως την πάτησε πρώην ερυθρόλευκος, όταν αρνήθηκε να κάνει το χατήρι του... μπαμπά για να παίξει ο γιος του!

Γιος προέδρου... έφαγε πρώην παικταρά του Ολυμπιακού
olympiakos panigiriki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άρχισαν τα... όργανα στην Stoiximan.gr Football League και συγκεκριμένα την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Παρότι η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετική (5η θέση), ο προπονητής Νεντίδης και ο τεχνικός διευθυντής Στολτίδης αποτελούν παρελθόν ( όπως είχε γράψει το Contra.gr)! Ο λόγος;

Σύμφωνα με τον τελευταίο, ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα τους... έφαγε γιατί δεν έβαζαν μέσα τον γιο του να παίξει! Αυτά δήλωσε ο πρώην ερυθρόλευκος άσος στον ArenaFM 89.4.

"Τέλος από τον Αστέρα, χθες μου ανακοινώσανε την λύση της συνεργασίας. Ήταν ξαφνικό, δεν έγινε καμία συζήτηση, μετά την απομάκρυνση του κ. Νεντίδη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση προς το πρόσωπο μου. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα αλλά δεν μου έκανε και έκπληξη. Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είχαμε κερδίζει τον σεβασμό όλων, παίζαμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και όπου πηγαίναμε λέγανε τα καλύτερα για μας.

Ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου, την οποία δεν αιτιολόγησε. Είναι αστείο βασικά δεν μπορώ να τα αναφέρω. Επειδή χάσαμε εκτός έδρας κάποια ματς θεώρησε ότι δεν είναι ικανός ο Νεντίδης. Αγωνιστικοί λόγοι πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Λίγο πριν απολυθεί ο Νεντίδης, είχαμε κάνει ένα μίτινγκ με τον πρόεδρο, τον αδερφό του και τον Δράκα τον Γιώργο. Ο Νεντίδης του είχε πει ότι ο γιος του στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους και θέλει δουλειά. Του είχε πει μάλιστα ότι θα τον αφήσει εκτός 18άδας και ρώτησε τον πρόεδρο αν τον πειράζει. Ο πρόεδρος είπα ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκα και εγώ, γιατί δεν πήρα θέση. Εγώ έμεινα ουδέτερος και αυτός ήθελα να πάρω το μέρος του. Αυτό ήταν η δικαιολογία που απολύθηκα, γιατί κατά τα άλλα μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από μένα, ότι έκανα καταπληκτική δουλειά.

Στεναχωρήθηκα πραγματικά γιατί κάναμε καλή δουλειά. Από το καλοκαίρι φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ήταν 31 χρονών και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Και από το πουθενά έρχεται ο πρόεδρος μια μέρα και τα διαλύει όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK