H... ασίστ του Τσίπρα και το εγκώμιο του Βασιλακόπουλου στον Βασιλειάδη

To γεγονός ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πέρασε την Τρίτη το κατώφλι του Μαξίμου μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Νέων Ανδρών συνιστά από μόνο του είδηση.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τίπρας δέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου την Εθνική Ομάδα νέων ανδρών μπάσκετ,προκειμένου να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του κυπέλλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπασκετ,Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τίπρας δέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου την Εθνική Ομάδα νέων ανδρών μπάσκετ,προκειμένου να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του κυπέλλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπασκετ,Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν προέρχεται από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει κρύψει κατά καιρούς τις έντονες διαφωνίες του με πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής.

Ωστόσο, την Τρίτη και το παρών έδωσε και ιδιαίτερα κεφάτος ήταν. Οταν μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας απέδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Βασιλειάδη για τα κιλά που έχει χάσει ο τελευταίος, ο Βασιλακόπουλος έσπευσε να υπερθεματίσει λέγοντας: “Είναι ο καλύτερος υπουργός που έχετε. Με διάθεση να ακούει και να λύνει προβλήματα”.

Ν. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK