Η ΑΕΚ... γλίτωσε από αυτόν τον παίκτη

Χειμερινό μεταγραφικό... σίριαλ με παίκτη που ήταν μάλιστα να πάρει τη θέση του "μπόμπερ" Σέρχιο Αραούχο, ευτυχώς, δεν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ. Αυτό γιατί ο πολυδιαφημισμένος "κίλερ" είναι πλέον στα αζήτητα!

Argentina's Lanus Jorge Pereyra Diaz, right, celebrates with teammate Santiago Silva, left, his goal against Colombia's Deportivo Cali during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 20, 2014. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Jorge Pereyra AP

Για περισσότερο από ένα μήνα του όνομα του ΧόρχεΠερέιραΝτίαζ απασχόλησε έντονα τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με τον 26άχρονο άσο μάλιστα να θεωρείται ιδανική περίπτωση για τη γραμμή κρούσης της Ένωσης.

Μετά από ένα σωρό πρωτοσέλιδα, αποκλειστικά, βίντεο-αφιερώματα και πολλά άλλα, ο Αργεντινός άφησε στα κρύα του λουτρού την Ένωση για να υπογράψει στην Λεόν από το Μεξικό. Πάλι καλά!

Αυτό γιατί πρώτον στη θέση του ήρθε ο Σέρχιο Αραούχο και δεύτερον γιατί ο Περέιρα είναι πλέον στα... αζήτητα!

Μετρά μόλις πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς γκολ, ενώ λόγω της κακής φυσικής του κατάστασης, είναι μονίμως τραυματίας.

Μέσα σε όλα, πρόλαβε και να αποβληθεί! Ήδη στο Μεξικό κάνουν λόγο για άστοχη μεταγραφή, με την Λεόν μάλιστα να βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Photo credit: AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK