Η ΑΕΚ θα "μιλήσει" μετά το ντέρμπι

Προσήλωση στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνο είναι το μήνυμα της ΑΕΚ για τις εξελίξεις μετά την απόφαση των Εφέσεων. Από Δευτέρα όμως, ίσως έχουμε... τοποθετήσεις και άλλες ενέργειες.

15/02/2018 AEK Vs Dinamo Kiev for UEFA Europa League season 2017-18 in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
ΑΕΚ Ντιναμό ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Όλο αυτό το διάστημα των δικαστικών αποφάσεων και κινητοποιήσεων από την πλευρά οπαδών και ομάδων, η ΠΑΕ ΑΕΚ κρατάει μία ουδέτερη στάση. Δεν θέλει να αποπροσανατολίσει το αγωνιστικό τμήμα, αφού αυτό που ξεχωρίζει φέτος στην Ένωση είναι η λέξη "ομάδα".

Αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να διασφαλίσουν το συμφέρον του οργανισμού. Έτσι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει από Δευτέρα.

Είτε αυτό θα είναι υπό μορφή τοποθέτησης (επίσημης ή μη), είτε κάποιας άλλης ενέργειας. Όπως λένε χαρακτηριστικά από την Ένωση:

" Υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για όλα. Απλά δεν είναι τώρα. Τώρα υπάρχει ΜΟΝΟ το παιχνίδι". Τέλος, όσον αφορά τη "σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας", στην ΑΕΚ βγαίνει πως ουσιαστικά τώρα δεν προλαβαίνουν να γίνουν και πολλά πράγματα.

Αυτές οι δουλειές, ειδικότερα σε ντέρμπι, θέλουν τουλάχιστον δέκα μέρες προετοιμασίας.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK