Η άλλη διάσταση στη μεταγραφή του Λημνιού

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν παίζει ποδόσφαιρο μόνο για... πάρτη του αλλά και για την οικογένειά του. Ο φερέλπις άσος του ΠΑΟΚ (πλέον) έχει σπουδαίο κίνητρο να πετύχει στη νέα ομάδα του.

Η άλλη διάσταση στη μεταγραφή του Λημνιού

H επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον ΠΑΟΚ η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα έχει και μία σημαντική κοινωνική διάσταση που δεν πρέπει να αγνοείται.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός των Περιστεριωτών προέρχεται από οικογένεια που τα βγάζει δύσκολα πέρα και τα όποια χρήματά από την ποδοσφαιρική του δραστηριότητα πιάνουν τόπο μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Υπό αυτήν την έννοια η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ η οποία συνοδεύεται και από μία σχετική αύξηση στις ετήσιες απολαβές του παίκτη δίνει λύσεις όχι μόνο στον παίκτη (ο οποίος είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος και πατάει στο έδαφος) αλλά και στην οικογένειά του.

Με άλλα λόγια το κίνητρο του Λημνιού να κάνει απόσβεση και να ενισχύσει περισσότερο το όνομά του δεν είναι μόνο καθαρά ποδοσφαιρικό αλλά και ευρύτερα οικογενειακό. Θέλει πολύ να πετύχει για μία σειρά από λόγους.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK