Η ατάκα του Σάββα Παντελίδη πριν φύγει

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ: Διαβάστε τι είπε ο Σάββας Παντελίδης στα αποδυτήρια του Ηρακλή λίγο πριν... σφυρίξει τη λήξη της προπόνησης που δεν ξεκίνησε ποτέ. Άφαντοι οι Καγιούλης - Παπαθανασάκης. Τι φοβούνται ενόψει της Τρίτης στο τεχνικό επιτελείο του Γηραιού.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
pantelidis MOTIONTEAM

Κακά τα ψέματα, από το ξεκίνημα της περιόδου πολλοί ήταν εκείνοι που ήξεραν πως η (διοικητική)... φούσκα του Ηρακλή ήταν θέμα χρόνου να σκάσει. Όσο προχωράμε προς την κρίσιμη περίοδο της αδειοδότησης ( τέλος του μήνα κλείνει ο φάκελος), τόσο σφίγγουν τα λουριά με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να είναι εξαφανισμένοι.

Την Δευτέρα φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Το ιατρικό τιμ μαζί με τους μασέρ και τους φροντιστές ήταν ελλειπέστατο, με αποτέλεσμα ο Σάββας Παντελίδης να... τρελαθεί. Μάλιστα όταν διαπίστωσε πως κάποιοι παίκτες ήταν ακόμα ντυμένοι είπε: "τι να κάνουμε εδώ; Πάμε σπίτια μας καλύτερα, έτσι δεν γίνεται προπόνηση".

Στη συνέχεια οι παίκτες έμειναν στα αποδυτήρια και προσπάθησαν να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα. Ο Σάββας Παντελίδης θα μεταβεί κανονικά για προπόνηση την Τρίτη και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις του. Την Δευτέρα περίμεναν τον Νίκο Καγιούλη να εμφανιστεί για να τους δώσει εξηγήσεις, αλλά αυτό δεν συνέβη.

"ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ"

Η παρουσία όλων των παικτών δεν είναι δεδομένη την ερχόμενη Τρίτη, αφού ορισμένοι έχουν να παίρνουν αρκετά χρήματα, οπότε είναι λογικό να βρίσκονται εκτός εαυτού.

Κάποια παιδιά μάλιστα (κυρίως δανεικοί παίκτες) έλεγαν πως δεν έχουν ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις στην καριέρα τους και εξέφρασαν την στεναχώρια τους για το γεγονός πως πάει να χαθεί η χρονιά.

ΟΛΟΙ πιστεύουν πως μπορεί να μείνει ο Ηρακλής στην κατηγορία, στα ματς που απομένουν, αρκεί να βρεθεί λύση. Ο χρόνος πάντως πιέζει. Η Παρασκευή είναι κοντά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK