Η επιστροφή Βουγιούκα και οι ισορροπίες στη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού

Ο Ίαν Βουγιούκας ετοιμάζεται να βγάλει τα κόκκινα της Λοκομοτίβ Κουμπάν για να βάλει τα πράσινα του Παναθηναϊκού και η γραμμή ψηλών δεν τους χωράει πλέον όλους...

Η επιστροφή Βουγιούκα και οι ισορροπίες στη φροντ λάιν του Παναθηναϊκού

Η καταφατική απάντηση που έδωσε ο Ίαν Βουγιούκας και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά από πέντε χρόνια (Ούνιξ, Γαλατάσαραϊ, Ουλμ, Ζαλγκίρις, Λοκομοτίβ Κουμπάν) προκαλεί αλυσιδωτές ανακατατάξεις στον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Σαν ένα "πράσινο" ντόμινο που το ένα κομμάτι επηρεάζει το άλλο.

Διότι με τον Κένι Γκάμπριελ να έχει ανανεώσει και τον Ζακ Όγκαστ να έχει προστεθεί στην εξίσωση, κάποιοι εξ αυτών που ήταν στο περυσινό ρόστερ περισσεύουν.

Ο 32χρονος Βουγιούκας θα έχει -λογικά- το ρόλο του εφεδρικού σέντερ στο ροτέισον, της δευτερότριτης λύσης στον πάγκο δηλαδή, και θα προσφέρει λεπτά ξεκούρασης στον βασικό. Ή στην καλύτερη περίπτωση και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγώνα θα μοιράζεται το χρόνο συμμετοχής με τα υπόλοιπα 5άρια.

Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι ποιος θα "φαγωθεί" από τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο Τζέιμς Γκιστ δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, όπως και ο Αντώνης Φώτσης, ενώ ο Κρις Σίνγκλετον που έχει (μέχρι το καλοκαίρι του 2018), ψάχνει να βρει δουλειά στο ΝΒΑ (κάνοντας χρήση του σχετικού όρου ως τις 20/7). Χωρίς παράλληλα ν' αποκλειστεί οτιδήποτε που αφορά το μέλλον του Γιάννη Μπουρούση.

Ποιος απ' αυτούς θ' αποτελέσει παρελθόν; Όλοι τους μοιράζονται τις πιθανότητες για τον έναν ή τον άλλον λόγο και η παραμονή τους εξαρτάται από το τι θα συμβεί με τον δίπλα τους. Ιδίως στην περίπτωση που ο Σίνγκελτον δεν μείνει στο "τριφύλλι", έχοντας προ πολλού θέσει σε προτεραιότητα την επιστροφή στις ΗΠΑ.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK