Η εξήγηση του Μίχελ για την απειλητική ατάκα στο αυτί του Κομίνη

Συνέντευξη στην σλοβάκικη ιστοσελίδα "sport24.pluska.sk" παραχώρησε ο Λούμπος Μίχελ αποκαλύπτοντας τα όσα είπε στο αυτί του διαιτητή Κομίνη στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, καθώς επίσης μίλησε και για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούμπος Μίχελ παραχώρησε συνέντευξη στην σλοβάκικη ιστοσελίδα "sport24.pluska.sk" και αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε τι ακριβώς είπε στο αυτί του διαιτητή Γιώργου Κομίνη, δίνοντας την δική του εξήγηση για το "τελείωσες" που φέρεται να ξεστόμισε:

" Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ ήμουν στην σουίτα, όπου έχουμε τηλεόραση, βλέπω όλη την φάση. Με το που άρχισε όλη η φασαρία (σ.σ. με την ακύρωση του γκολ ως οφσάιντ) κατέβηκα στον αγωνιστικό χώρο. Είπα στον διαιτητή ότι είδα όλη την φάση στην τηλεόραση και πως δεν υπάρχει οφσάιντ. Του είπα πως αν αλλάξει την απόφασή του, πιθανόν να τελειώσει η καριέρα του. Δεν το είπα για να αμυνθώ.

Ήταν μια ξεκάθαρη δήλωση. Βρέθηκα κι εγώ σε παρόμοια δύσκολη θέση στο Euro, όταν άλλαξα την κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Ρωσίας στο παιχνίδι του προημιτελικού με την Ολλανδία και ήξερα ότι την επόμενη μέρα θα πάω σπίτι μου, αφού ήμουν στο τέλος της τέλος της καριέρας μου. Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει την πρώτη απόφασή του. Όσα έγιναν για εκείνα τα 2-3 λεπτά, έγιναν κάτω από στρες και πανικό. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω, γιατι θα κάνω κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Επίσης, σχετικά με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και τα όσα ακολούθησαν, σχολίασε: "Σίγουρα δεν ήταν σωστό. Αλλωστε και ο ίδιος το καταδίκασε και ζήτησε συγνώμη. Είναι γνωστό πως άνθρωποι σαν τον κ. Σαββίδη, που είναι μεγαλοεπιχειρηματίες, έχουν όπλο στην κατοχή τους. Αυτό φυσικά δεν το έχουν για να επιτεθούν, αλλά μόνο για τη δική τους ασφάλεια. Γνωρίζω προσωπικά τον κ. Σαββίδη περισσότερο από 2,5 χρόνια, είναι ένα ειλικρινής και σωστός άνθρωπος.

Είχαμε μία πολύ δύσκολη, μπερδεμένη εβδομάδα, λόγω των καταστάσεων στην ομάδα, μία ημέρα πριν τον αγώνα, ήμασταν όλοι μαζί συγκεντρωμένοι στο ξενοδοχείο μέχρι τις 4 τα ξημερώματα. Ισως ένας λόγος της έκρηξής του ήταν το άγχος από την κρισιμότητα του αγώνα με την ΑΕΚ που έμοιαζε σαν τελικός για το πρωτάθλημα. Αν εμείς κερδίζαμε, θα ήμασταν και πάλι φαβορί για το πρωτάθλημα. Θέλω να ξανατονίσω πως ο κ. Σαββίδης είχε το όπλο γι' αυτό, για τη δική του προστασία. Γνωρίζουν όλοι καλά πως σε αυτό το επίπεδο τέτοιοι άνθρωποι έχουν και εχθρούς.

Ο κ. Σαββίδης είναι έξι χρόνια στην ομάδα, αυτή ήταν μόλις η 2η φορά που χρειάστηκε να κατέβει στο γήπεδο. Η πρώτη ήταν για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όταν 200-300 οπαδοί της ομάδας μας είχαν μπει στο γήπεδο και ο πρόεδρος αναγκάστηκε να εισέλθει σε αυτό για να τους ηρεμήσει. Το ίδιο ήθελε να κάνει και τώρα, να προστατεύσει την επένδυση εκατομμυρίων που έχει κάνει. Συνομίλησα μαζί του, το στρες από τις έντονες ημέρες που είχε τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Σίγουρα ήταν ένα λάθος και σε καμία περίπτωση δεν απείλησε ή είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK