Η κυρία Λουντ ψηφίζει... Ελλάδα!

Την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα φουντώνουν όσον αφορά το μέλλον του Ρόμπιν Λουντ, η σύζυγος του Γιανί ψηφίζει... δαγκωτό Ελλάδα και μάλιστα δηλώνει ερωτευμένη με την πατρίδα μας (VIDEO).

Η κυρία Λουντ ψηφίζει... Ελλάδα!

Το συμβόλαιο του Ρόμπιν Λουντ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" από τη στιγμή που δεν μπορούν να το ανανεώσουν, με τις υπάρχουσες συνθήκες, επιθυμούν να τον πουλήσουν έτσι ώστε να μπουν πολύτιμα χρήματα στα... πονεμένα ταμεία του συλλόγου.

Ενδιαφέρον υπάρχει για τον 24χρονο μέσο, όμως επίσημη πρόταση που να ικανοποιεί τους "πράσινους" δεν έχει φτάσει ακόμα. Ο Γενάρης μάλιστα πλησιάζει επικίνδυνα προς το τέλος του, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι.

Η σύζυγος του Λουντ, Γιανί, πάντως δηλώνει ερωτευμένη με την Ελλάδα και τον ήλιο. Σε σημείο που σχεδόν όλα της τα ποσταρίσματα πηγάζουν... αγάπη για τη χώρα μας!

Την Παρασκευή επέστρεψε από την βόρεια Ευρώπη και ανέβασε βίντεο με την ατάκα: "επιστρέφω σπίτι μου", κολλώντας και μία καρδούλα δίπλα.

Η κυρία Λουντ ψηφίζει... Ελλάδα!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK