Η Μπαρτσελόνα "μούρλανε" τους ΠΑΟΚτσήδες!

Η επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα με "θύμα" την Παρί τρέλανε όλο τον πλανήτη και έκανε τα social media των παικτών του ΠΑΟΚ να "πάρουν φωτιά". Δείτε σχόλια

Barcelona's Lionel Messi, center, runs holding the ball after scoring on a penalty, flanked by his teammates Neymar, left and Gerard Pique, during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, center, runs holding the ball after scoring on a penalty, flanked by his teammates Neymar, left and Gerard Pique, during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και ο οποίος να μην είδε ή έστω να μην ενημερώθηκε για το τι συνέβη στο Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Μέσι και την... παρέα του να κάνουν την απόλυτη υπέρβαση και με το 6-1 στο "Camp Nou" να πραγματοποιούν την πιο εντυπωσιακή ανατροπή στην ιστορία του Champions League.

Το επίτευγμα των "μπλαουγκράνα" άφησε άφωνους τους περισσότερους και δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που θέλησαν να μοιραστούν τις αντιδράσεις του μέσω των social media, με αρκετούς από την ομάδα του ΠΑΟΚ να αποθεώνουν την ομάδα της Καταλωνίας.

"Μπάρτσααααα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο παιδιά", έγραψε ο Ευθύμης Κουλούρης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με τον Έργκις Κάτσε να γράφει "Αυτό είναι Μπάρτσα" και τον Δημήτρη Πέλκα να σχολιάζει: "Απίστευτο... ό,τι καλύτερο υπάρχει σ'αυτό τον κόσμο...!".

"Απίστευτο και συνεχίζουν", έγραψε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το 2-0 της Μπαρτσελόνα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ενώ ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Αλάνιασπορ, Γιώργος Τζαβέλλας, σχολίασε στο φινάλε του Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν: "Το πίστεψαν τα πεθαμένα... σεβασμός".

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:

Η Μπαρτσελόνα "μούρλανε" τους ΠΑΟΚτσήδες!

Η Μπαρτσελόνα "μούρλανε" τους ΠΑΟΚτσήδες!

Η Μπαρτσελόνα "μούρλανε" τους ΠΑΟΚτσήδες!

Η Μπαρτσελόνα "μούρλανε" τους ΠΑΟΚτσήδες!

Η Μπαρτσελόνα "μούρλανε" τους ΠΑΟΚτσήδες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK