Η νέα ομάδα του Λεμονή!

Έφυγε από Ολυμπιακό, τον... έστειλαν Κίνα, σε άλλη ομάδα - έκπληξη όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, πήγε ο Τάκης Λεμονής. Που έκανε... πρεμιέρα το Σάββατο, τι τον συνδέει με Νικητές Ανθούσας, σε ποιόν δεν... έφερε τύχη PHOTOS.

Η νέα ομάδα του Λεμονή!

Την Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, προέκυψε το... αιφνιδιαστικό τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου, ο Τάκης Λεμονής... βρήκε την νέα του ομάδα! Μόνο που κι αυτή αποτελεί... παλιά αγάπη του, όχι βέβαια όπως η πρώτη και μεγάλη "ερυθρόλευκη", αλλά και στο παρελθόν έχει ξαναβρεθεί κοντά της αφού τους ενώνει και ο 27χρονος γιος του Θανάσης...

Σας μπερδέψαμε; Μόλις 9 ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Sir Takis έκανε την πρώτη του... δημόσια εμφάνιση σε άλλο γήπεδο, μετά το "Καραϊσκάκης" και του Ρέντη. Μάλιστα δεν ήταν και τόσο... λαμπερό, αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για γήπεδο που φιλοξένησε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

Η νέα ομάδα του Λεμονή!

Το ματς ήταν μεταξύ Α.Ο. Κουβαρά και Νικητών Ανθούσας, με τον Θανάση Λεμονή να αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα και ν' αποτελεί στους τελευταίους αγώνες το... βαρύ πυροβολικό της. Δυο γκολ είχε σημειώσει ο Λεμονής τζούνιορ στο νικηφόρο 4-2 στο Καπανδρίτι, την τελευταία αγωνιστική για το 2017, άλλα δύο και στο εντός έδρας 3-1 επί της Αυλώνας (ντέρμπι κορυφής), την πρώτη αγωνιστική για το 2018.

Ο Τάκης Λεμονής , λοιπόν, με τον μεγάλο του γιο Νίκο, βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις εξέδρες του γηπέδου του Κουβαρά (στην φωτό μαζί με τον πρόεδρο των Νικητών Ανθούσας, Κώστα Κυρλάκη). Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού πάντως δεν έφερε... γούρι στο Θανάση Λεμονή, που είχε δοκάρι και δύο χαμένες μεγάλες ευκαιρίες...

Η νέα ομάδα του Λεμονή!

Τουλάχιστον οι Νικητές του κόουτς Ηλία Τριανταφύλλου (αμυντικός του Εθνικού Αστέρα, με παρουσία στην Α' Εθνική) πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Κουβαρά με γκολ του Λέκα και η λήξη του α' γύρου τους βρήκε στην κορυφή μαζί με Εθνικό Ν. Μάκρης και το ΑΟ Αυλώνας (έχουν από 29 βαθμούς). Η σύνθεση: Σαμαράς, Παπαπέτρου (61΄Γεράνης), Νταλαρής (88' Μπαβέλας), Θεοχαρίδης, Λέκα, Κοσκολός, Κυρλάκης (70' Ραυτόπουλος), Σωτηρόπουλος, Καρναβιάς, Νικολόπουλος (85' Σμυρλιάδης), Λεμονής.

Η νέα ομάδα του Λεμονή!

ΑΠΟ ΤΟΝ... ΔΟΜΑΖΟ ΣΤΟΥΣ... ΝΙΚΗΤΕΣ

Για την... ιστορία να αναφέρουμε πως οι Νικητές Ανθούσας έχουν αριθμό μητρώου στην ΕΠΟ 447 και με αυτόν στην ΕΠΣΑΝΑ είναι ο δεύτερος παλαιότερος μετά από εκείνον του Αχαρναϊκού!

Στην πραγματικότητα βέβαια το... οφείλουν στην Άμυνα Αμπελοκήπων, αφού κατά κάποιο τρόπο αποτελούν την εξέλιξη του συλλόγου που ιδρύθηκε το 1925 !Από την Άμυνα ξεκίνησε την καριέρα του ο "στρατηγός" Μίμης Δομάζος ενώ ήταν μια από τις 20 ελληνικές ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στο 1ο δελτίο ΠΡΟΠΟ, του 1959!

Το 2004 η Άμυνα άφησε τους Αμπελόκηπους και... μετακόμισε στην Ανθούσα και μετανομάστηκε σε Άμυνα Ανθούσας! Για να πάρει την σημερινή της μορφή το 2012, όταν μετονομάστηκε σε "Νικητές Ανθούσας – Μεσογείων". Την ιδιωτική Ακαδημία που ίδρυσε ο Ηλίας Καραπιπέρης, φίλος του Τάκη Λεμονή και έχει πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα υποδομών (2012 και 2015) και έχει δώσει παίκτες σε Μικτές, προεθνικές και εθνικές ομάδες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK