Η σωτηρία της κοιλιάς είναι πολύ μεγάλο πράγμα

Η σωτηρία της κοιλιάς είναι πολύ μεγάλο πράγμα
Σε βαθμό πλημμελήματος κατηγορείται ο Paparazzi , όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Οι κατηγορίες βασίζονται στο πόρισμα που είχε γίνει γνωστό και το οποίο είχε κατατεθεί και την υπόθεση, πλέον, αναλαμβάνει τακτικός ανακριτής.

Στο πρόσωπο που απασχόλησε την ελληνική πραγματικότητα τους τελευταίους μήνες, ασκήθηκε ποινική δίωξη για παρακώλυση υγιεινομικού ελέγχου , τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όσο και για το Τελ Αβίβ και το Σικάγο.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε και για το περιβόητο τροχαίο ατύχημα με το πατίνι, το οποίο θεωρείται από τις Αρχές σκηνοθετημένο, καθώς και για ψευδή αναφορά στις Αρχές.

Αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών ευχαρίστησε τον Paparazzi για την συνεργασία του, στη συνέχεια του ζήτησε συγνώμη για τις βαριές(;) κατηγορίες, ενώ του απένειμε Οσκαρ σκηνοθεσίας για τη ταινία επιστημονικής φαντασίας: "Ζητείται ψεύτης" .

Αναλυτικά η ποινική δίωξη:

1. Παρακώλυση υγιεινομικού ελέγχου από κοινού με τα άλλα σουβλατζίδικα και κατ΄ εξακολούθηση που απαγγέλθηκε σε βάρος του Paparazzi για τις περιπτώσεις μη εμφάνισής του σε γνωστά εστιατόρια στο Τελ Αβίβ, στο Σικάγο και στην Αθήνα.

2. Ψευδής αναφορά σχετικά με το βάρος του.

3. Ψευδορκία μάρτυρα (φίλου Paparazzi) σχετικά με το βάρος που... βαρύνει τους αυτόπτες του δηλωθέντος τροχαίου, αλλά και κάποιους από τους γιατρούς του "Παίδων".

4. Ψευδής βεβαίωση που αφορά γιατρούς του "Παίδων" και μάγειρες από γνωστές ταβέρνες.

5. Παράβαση καθήκοντος που αφορά επίσης μάγειρες από ταβέρνες.

6. Ηθική αυτουργία σε ψευδή συνταγή και παράβαση καθήκοντος κατά συρροή που βαρύνει τον Paparazzi και όσους έτρωγαν μαζί του.

7. Προμήθεια εισαγωγή, κατοχή, παρασκευή, αποθήκευση και εμπορία απαγορευμένων ουσιών όπως "Τζατζικίνη", "Ρώσικη Σαλάτα", "Μουσταρδοστερόνη" που αφορά τον Paparazzi.

8. Διακίνηση συμπληρωμάτων διατροφής που περιείχαν φαρμακευτικές ουσίες όπως "Αλατίνι" και "Πιπερίνη" χωρίς την έγκριση του σχετικού οργανισμού που επίσης αφορά τον Paparazzi.

Μετά το τέλος της περιβόητης πλέον υπόθεσης, το Εφετείο Αθηνών δημοσίευσε επίσημα την απόφαση υπαγωγής του Paparazzi στο περίφημο "άρθρο 69" και τα χρέη τoυ Paparazzi προς το Δημόσιο σβήνονται σε ποσοστό 101%!!!

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Paparazzi προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την είδηση της ημέρας και τη νέα εποχή που ξημερώνει για αυτόν:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διατροφολόγους και μάγειρες που δουλεύουν εδώ και μήνες για την σωτηρία μου. Ευχαριστώ και τον Αγιο Πέτρο, με τον οποίο, αν και δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις,συναντήθηκα ένα βράδυ που είχα φάει 19 μπριζόλες και 11 κοτόπουλα, αλλά με έδιωξε τονίζοντας πως ακόμη δεν είναι η ώρα μου. Με βοήθησε σημαντικά στην υπόθεση της ανακοπής μου. Αυτός με έσωσε και τον ευγνωμονώ. Κατάφερα να πείσω το Δημόσιο πως είναι και προς το δικό του συμφέρον να υπαχθώ στο 69. Κι αυτό, γιατί θα πάρει χρήματα από εμένα, αλλά και ποσοστό επί των παραγγελιών που θα κάνω σε σουβλατζίδικα. Αν δεν έμπαινα στο άρθρο 69, δεν θα υπήρχε καμία ελπίδα. Με εξαίρεση τις προσωπικές μου στιγμές και τα φαγοπότια που έχω κάνει, είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Ρεψ!" .



Λευτεριά και με την υπογραφή...

Κι ένα ανέκδοτο (γιατί όλα τα παραπάνω είναι σοβαρά): Μία ξανθιά παίρνει τηλέφωνο: "Ναι, γεια σας! Ράδιο Κορασίδη εκεί; Μία αφιέρωση θα ήθελα να κάνω..."

Ποιο ντέρμπι Μπάρτσα-Ρεάλ ρε παιδιά; Το βράδυ του Σαββάτου έχει "μαραθώνια" τηλεοπτική μετάδοση της καλύτερης ελληνικής σειράς. Των "Απαράδεκτων"!!



News 24/7

24MEDIA NETWORK