Η... σούπερ γιαγιά του Ρινάλντι!

Κι όμως, υπάρχει ένθερμος υποστηρικτής του Λαουτάρο Ρινάλντι που είναι ετών... 88! Δεν είναι άλλη από την αξιαγάπητη γιαγιά του Αργεντινού, την οποία μάλιστα δεν δίστασε να αγκαλιάσει μετά από γκολ που πέτυχε με την Αρχεντίνος Τζούνιορς (VIDEO).

Η... σούπερ γιαγιά του Ρινάλντι!

Το καλοκαίρι του 2016 ο Παναθηναϊκός έκανε μία ακριβή, για τα τωρινά δεδομένα του συλλόγου, μεταγραφή, αποκτώντας τον Λαουτάρο Ρινάλντι έναντι 300.000€ με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ένα χρόνο αργότερα τα πράγματα δεν είναι καλά για καμία από τις δυο πλευρές. Ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει πείσει, ενώ οι πράσινοι αναζητούν τρόπο για να λύσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Ρινάλντι πάντως συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες με την μεγαλύτερη θαυμάστρια του. Και όταν λέμε μεγαλύτερη το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης, αφού η... γιαγιά του έκλεισε τα 88 της χρόνια.

Η... σούπερ γιαγιά έγινε... viral το 2015 όταν ο Ρινάλντι έσπευσε να την αγκαλιάσει μετά από γκολ που πέτυχε στο ματς κόντρα στην Νιούελς του... Νάτσο Σκόκο!

Η... σούπερ γιαγιά του Ρινάλντι!
Η... σούπερ γιαγιά του Ρινάλντι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK