Η συνεχιζόμενη κωμωδία

Η συνεχιζόμενη κωμωδία

Παει λοιπον και αυτο το ντερμπι....

Για τον Παναθηναικο που νικησε, θα ειναι αλλο ενα αφιερωμα καθε χρονο πριν απο τα ντερμπι, οτι νικησε τον αιωνιο 1-0 κλπ κλπ.

Για τον Ολυμπιακο ομως, αυτο μοιαζει σαν πραγματικο τελος εποχης.

Θα εχουν ολοι παρατηρησει πως απο την ημερα του 3-0 στην Ριζουπολη, η ομαδα αυτη εχει μια καθετη πτωση.
Περυσι λοιπον, καταφερε τα εξης καταπληκτικα:

Εχασε το πρωταθλημα και το κυπελλο απο μετριους αντιπαλους, καθοτι ο ιδιος ηταν μετριοτερος αυτων.
Εκανε ενα εκπληκτικο παιχνιδι στο Τορινο, δεχομενος 7 γκολ.
Δεν κερδισε κανενα ντερμπι (δεν θεωρω ντερμπι τα παιχνιδια με τον Παοκ....δηλαδη τα παιχνιδια με τον Αρη και την Λαρισα ειναι ντερμπι?).

Αγορασε τον Παντο (θυμηθειτε απο ποια πλευρα δεχθηκε ο Ολυμπιακος ΟΛΑ τα γκολ στο τορινο)
Ειχε προπονητη τον Αλεφαντο (εδω γελανε ολοι και μαζι και εμεις οι Ολυμπιακοι....)
Εχει, οπως ολες οι μεγαλες ομαδες της Ευρωπης, επικοινωνιακη πολιτικη που εκφραζεται και επηρεαζεται απο τους οργανωμενους. Να σκεφτειτε, ο Πέρεθ στη Ρεαλ δεν βγαζει μιλια αν δεν μιλησει στον Ισπανο Ultra και ο κακομοιρης ο Μπεκεμπαουερ τους παρακαλαει καθε καλοκαιρι να του δινουν λιστα με μεταγραφες κι αυτοι τιποτα....

Φετος
Εφτιαξε δικο του γηπεδο (με ποιου τα λεφτα....μαλλον με αυτα που θα φτιαχτουν και των ΠΑΟ-ΑΕΚ....)
Πηρε τον Ριβαλντο (παππους μεν, αληθινος ποδοσφαιριστης δε και εξαιρετικος πωλητης φανελων-εισιτηριων διαρκειας)
Κρατησε τον Παντο (Αιγαλεω δις....)
Πηρε σεντερ φορ (τον Οκκα)
Κρατησε τον μεγαλο Ζιο με τα τρελα του γκολ και τις απιστευτες λομπες (η καλυτερη ολων στην Γαλλια με την Σοσοκα)
Πηρε Μαριτς-Ρεζιτς (μπομπαν-στοικοβιτς δηλαδη....)
Πηρε Ντουσαν (οι επιστροφες ιστορικα ειναι μεγαλες επιτυχιες....)
Εγραψε 65000 μελη-οι μισοι δεν ανανεωσαν την συνδρομη τους.
Ειναι τριτος και στα ημιτελικα του κυπελλου-με αντιπαλους την Αεκ και την Ξανθη-δεν εχει κερδισει ακομα καμμια τους φετος σε 4 παιχνιδια.








Και τελος (και προφανως πιο σημαντικο)
Εχει στιβαρη και σοβαρη διοικηση. Δηλωσεις καλοκαιριου "θα παρουμε γαλλο προπονητη" (ο οποιος δεν θελει μεταγραφες, παντα λεει ειμαστε πληρεις και τετοια....)

"Οταν θα μπουμε στο Καραισκακη, η ομαδα θα κοστιζει οσο το γηπεδο" (μαλλον εννοουσε τον χλοοταπητα).
Περυσινη δηλωση "στο κυπελλο θα δουμε ποιος ειναι η καλυτερη ομαδα" (φαγαμε 3 και δεν ακουμπησαμε την μπαλλα)
"Αν χασετε ολοι θα φταιμε αλλα εγω θα μεινω" Εφυεστατη δηλωση στηριξης σε ποδοσφαιριστες πριν απο ντερμπι τιτλου-γοητρου-Champions League.

Δηλωση οροσημο " Αυτους εχουμε δεν τους αλλαζουμε" και το αλλο με το μεγαρο. Ετσι λοιπον, φαγαμε 7 αγωνιστικες, τις οποιες πληρωσαν αυτες οι χιλιαδες που δωσανε τα χοντρα πακετα (1.000-5000 ευρο) για τα διαρκειας και οχι αυτοι που "δεν αλλαζονται". Καταπληκτικη σε συλληψη ιδεα. Για 7 παιχνιδια που εχεις πληρωθει μπροστα, δεν εχεις καν λειτουργικα εξοδα!!!

Επιπλεον, αιθανεσαι σαν Ολυμπιακος περηφανια που η διοικηση του συλλογου εχει δωσει το ελευθερο να μας εκπροσωπουν απο το γνωστο καναλι οι οργανωμενοι (αραγε ειναι συμπτωση που την ιδια ωρα στο αλτερ εχει ταμπακη???ποιος ξερει....)

Καλυπτει τον προπονητη σε επιθεσεις μεγαλων παικτων εναντι του προπονητη τους. Για παραδειγμα, τιμωρησε αυστηροτατα τον μεγαλο Καστιγιο, με τα αμετρητα γκολ και πρωταθληματα που σε 17 φορες αδυναμιας δημιουργησε προβλημα στον προπονητη του. Και εκτοτε δεν το ξανακανε....Επισης, τιμωρησε παραδειγματικα τον μεγαλο Τζιοβανι που ελειψε απο το ματς με την σοσοκα, καθως πηγε μονος και εβαλε σιδερακια παραμονες του αγωνα. Βαλτε τον εαυτο σας σε αυτη την θεση, να ειχατε τη μεγαλυτερη δουλεια του χρονου και να πηγαινατε στον οδοντιατρο απροειδοπιητα, λειπωντας απροειδοποιητα για να κανετε μια επεμβαση που γινεται οποιαδηποτε ωρα και να εχετε το θρασος να το δηλωνετε ανετα!!!....ακολουθει μουσικη τσαμικου, κλαρινα, ζαλογγος κλπ....

Τρομερη μεταγραφικη πολιτικη. Εκτος του μαγικου "ειμαστε πληρεις" ακολουθησε το κλεισιμο των 3 νεαρων παικτων του Πανιωνιου (ατυχως απο τον παναθηναικο) η ματαγραφη του Γκεκα (ειμαστε πληρεις-δεν κανουμε μεταγραφες χαβαλε αλλα ουσιας-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-0....). Επισης, η μεταγραφικη λιστα ειναι ετοιμη και το καλοκαιρι απλα θα ανακοινωθουν τα καινουργια αστερια που θα αποκτηθουν. Ακουστε ονοματα: Μπατιγκολ, Ρομαριο (σεντερφορ δεν θελαμε?) λιμπερο Ζαμερ, στα χαφ γυρναει ο Κριστιαν (α, ρε Κριστιαν-α, ρε Αντριαννα....) ενω τα ακρα του Θρυλου ανανεωνονται καθως επιστρεφει ο Στελιος (αποσπορης). Στα πλαισια δηλαδη της τελευταιας τετραετιας.

Προφητης : Ο Ολυμπιακος χανει το πρωταθλημα, ο ντουσαν φευγει, προπονητης ερχεται ο Ανα, που φερνει μαζι του τον γκαροζη (και φυσικα δεν ζηταει αλλους παικτες....). Ο τζορτζεβιτς και ο γεωργατος συνθετουν την μαγικη αριστερη πλευρα, ο μαυρος με τον στελιο την δεξια και ολοι μαζι με Ρωσσιδη και Πολυχρονιου βαζουν υποψηφιοτητα για τον παικτη της χρονιας. Ο Οκκας βγαινει πρωτος σκορερ.

Προκαλω οποιον θελει να αμφισβητησει την αληθεια ολων αυτων με απτα παραδειγματα.

Υ.Γ 1. Μαλλον θα μου διακοψουν την συνδρομη μελους και θα μου παρουν το διαρκειας
Υ.Γ. 2. Φιλε Ντουσαν, το ντεποζιτο μαλλον αδειασε. Δυστυχως δεν σε βοηθησαν, συμφωνω οτι σε πολεμησαν, ομως κι εσυ μαλλον το βαρεθηκες το αθλημα. Αν ημουν στη θεση σου, θα τους παραταγα και θα τους ελεγα, αν ειστε τοσο καλοι να σας δω απο δω και περα. Κι εσυ ομως καμμια φρεσκαδα ρε παιδι μου. Ουτε εναν παικτη δεν μας εδειξες φετος, ενα γρηγορο παιχνιδι, μια καλη φαση....ολα τα ωραια εχουν ενα τελος βεβαια....
Υ.Γ. 3. Μολις θυμηθηκα οτι δεν ειμαι μελος, ουτε εχω διαρκειας!!!
Υ.Γ. 4. Μια Ζωη Θρυλος, αλλα η Ζωη ειναι χαλια με τετοιο Θρυλο.... ( τελικα τα εχει με αλλον? Τι γινεται?).




News 24/7

24MEDIA NETWORK