Να τρελαίνεσαι! Η βλάβη σε γνωστό στάδιο και η...υψοφοβία του ηλεκτρολόγου!

Και όμως στην αθλητική Ελλάδα του 2017 συμβαίνουν ακόμη πράγματα που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν κατανοούν ότι οι εποχές άλλαξαν και οι νοοτροπίες οφείλουν να αλλάξουν...

Να τρελαίνεσαι! Η βλάβη σε γνωστό στάδιο και η...υψοφοβία του ηλεκτρολόγου!

Μία από τις απλές και όχι ιδιαίτερα σκανδαλώδης ιστορία που αφορά την καθημερινότητα των μεγάλων σταδίων της χώρας μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου!

Ο,τι διαβάσετε από εδώ και πέρα είναι αληθινά γεγονότα, απλώς για λόγους...διακριτικότητας δεν θα δείτε ονόματα και διευθύνσεις (αν και στο μέλλον, αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε).

Σε πολύ μεγάλο και γνωστό κλειστό στάδιο της χώρας έχει παρατηρηθεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό πρόβλημα στις λάμπες της αρένας, ιδιαίτερα σ' αυτές που βρίσκονται σε μεγάλο ύψος.

Το πρόβλημα έχει παρατηρηθεί από τους υπευθύνους και έχει δοθεί και η σχετική εντολή στους ηλεκτρολόγους του γηπέδου να διορθώσουν τη βλάβη έτσι ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ομως, προσώρας, τίποτα δεν έχει γίνει. Και οι τέσσερις, ιδίως ο επικεφαλής, επικαλούνται θέμα... υψοφοβίας και η βλάβη συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους αθλούμενους!

Και αν, τέλος πάντων, οι τέσσερις δεν ξεπεράσουν ποτέ το φόβο τους τι θα γίνει θα αναρωτηθείτε; Την απάντηση ας την δώσει η διοίκηση του σταδίου...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK