Η ξενάγηση στο Μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς και η εξομολόγηση της μητέρας του

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια ο Ντράζεν Πέτροβιτς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και το Retro Stories θυμάται την ημέρα που το Contra.gr μπήκε στο μουσείο του στο Ζάγκρεμπ, μίλησε με την μητέρα του Μπιζέρκα και έμαθε ιστορίες που δεν είχαν ξαναγραφτεί (VIDEO).

Η ξενάγηση στο Μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς και η εξομολόγηση της μητέρας του

Θα μπορούσε να είναι και η ανολοκλήρωτη ή ημιτελής συμφωνία του Schubert ο τίτλος. Αλλά ο Αυστριακός δεν ήταν μεγαλοφυΐα, ήταν ένας από τους καλύτερους. Θα μπορούσε να είναι η 9η του Beethoven που ήταν απλώς αριστούργημα, αλλά ο Γερμανός παρ’ ότι ιδιοφυής, ήταν πολύ ρομαντικός.

Ο Ντράζεν ήταν διάβολος. Κι άλλωστε ο Ντράζεν είχε κατοχυρώσει το Mozart, πιο πάνω δεν έχει, καλύτερος δεν υπήρχε. Για μένα προσωπικά είναι σκέτο "Ντράζεν" γιατί ο νους πηγαίνει αμέσως σε εκείνον που πρέπει, είναι μια από τις παρακαταθήκες που άφησε, να συνδέεται άμεσα το μικρό του όνομα με το μεγαλείο του, 24 ολόκληρα χρόνια αφού έφυγε. Έτσι λέμε για τους δικούς μας ανθρώπους.

To Retro Stories θυμάται την ημέρα που το Contra.gr μπήκε στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς στο Ζάγκρεμπ, μίλησε με την μητέρα του Μπιζέρκα και έμαθε ιστορίες που δεν είχαν ξαναγραφτεί.

Aπολαύστε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK