Η υπόσχεση του Φλαμπουράρη για το γήπεδο που έγινε πράξη

O Aλέκος Φλαμπουράρης είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ πριν από ένα περίπου μήνα. Και η εξαγγελία του έγινε πράξη με...συνοπτικές διαδικασίες και σχετική τροπολογία.

Συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Kατά καιρούς η κυβέρνηση βάλλεται από πολλές πλευρές για έλλειψη αξιοπιστίας και διαφορά μεταξύ λόγων και... πράξεων.

Ουδείς πάντως μπορεί να την κατηγορήσει για κάτι τέτοιο στο θέμα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης είχε τονίσει το εξής: "Το πρόβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ θα λυθεί με τροπολογία και μάλιστα άμεσα".

Δεν πέρασαν ούτε καν 30 ημέρες και η τροπολογία κατατέθηκε (με πέντε μάλιστα υπουργικές υπογραφές) σε νομοσχέδιο του υπουργείου περιβάλλοντος, άσχετο φυσικά με το έργο.

Με την τροπολογία παρακάμπτεται ο Δήμος (και γενικά κάθε δημοτική αρχή για μελλοντικό έργο) και όλες οι σχετικές αρμοδιότητες για τις μελέτες πηγαίνουν στο Υπουργείο Υποδομών. Νόμιμο πέρα από κάθε αμφιβολία! Δημοκρατικό όμως;

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK