Η Ζενίτ το παραδέχεται: θέλει να δώσει τον Μακ στον ΠΑΟΚ

Ένα βήμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ, με τον αθλητικό διευθυντή της Ζενίτ να αναφέρει πως η ομάδα του επιθυμεί να τον παραχωρήσει είτε με πώληση είτε με δανεισμό.

Slovakia's Robert Mak, right, celebrates with teammate Vladimir Weiss after he scored  during a Group C Euro 2016 qualifying soccer match between Luxembourg and Slovakia at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Monday, Oct. 12, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Slovakia's Robert Mak, right, celebrates with teammate Vladimir Weiss after he scored during a Group C Euro 2016 qualifying soccer match between Luxembourg and Slovakia at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Monday, Oct. 12, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Μία ημέρα μετά το ποστάρισμα του Ρόμπερτ Μακ όπου εκδήλωσε ανοιχτά την επιθυμία του να ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα αλλά και δημοσίευμα που ήθελε την Ζενίτ να συζητάει με τον ΠΑΟΚ για αυτό το ενδεχόμενο, ήρθε και η επιβεβαίωση.

Έγινε μάλιστα από επίσημα χείλη, με τον αθλητικό διεθυντή της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, Κονσταντίν Σαρσάσιν, να παραδέχεται με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "rsport.ru" ότι υπάρχει πρόθεση για παραχώρηση του Σλοβάκου μέσου είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό.

"Επιθυμούμε να επιτρέψουμε στον Ρόμπερτ Μακ να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε επιθυμεί την επιστροφή του. Όμως είμαστε στα αρχικά στάδια των συνομιλιών, δεν έχουμε μπει ακόμα επίσημα σε διαπραγματεύσεις. Για εμάς είναι μια ευκαιρία πάντως να δανείσουμε η να πουλήσουμε τον Μακ στον ΠΑΟΚ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

News 24/7

24MEDIA NETWORK