Ιδέα δεν είχαν στον ΣΥΡΙΖΑ για το Γουδή!

Η...άγνοια των μελών του κυβερνώντος κόμματος για το σχέδιο που περιλαμβάνει κατασκευή γηπέδου για τον Παναθηναϊκού στο Γουδή και ο απόλυτος αιφνιδιασμός που σχεδίασε το επιτελείο Τσίπρα.

Ιδέα δεν είχαν στον ΣΥΡΙΖΑ για το Γουδή!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν κάποια λέξη μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια τα συναισθήματα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ (όχι των μελών της κυβέρνησης, μην μπερδεύουμε τα πράγματα) για περιβόητο, πλέον, κυβερνητικό σχέδιο για την ανάπλαση της Αθήνας στο οποίο περιλαμβάνεται και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή με μία και μόνο λεξή αυτή θα ήταν η λέξη "αιφνιδιασμός".

Ουδείς από τον τομέα αθλητισμού του κυβερνώντος κόμματος είχε την παραμικρή ιδέα για τις κυβερνητικές προθέσεις και το κυβερνητικό σχέδιο έτσι όπως διέρεευσε την Πέμπτη στις εφημερίδες "Goal" και "Εθνος". Ουδείς καν υποψιαζόταν ότι το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα είχε στα σπάργανα μία τέτοια κίνηση.

Αυτό μόνο μ' ένα τρόπο μπορεί να ερμηνευτεί. Οτι το κυβερνητικό στρατόπεδο ήθελε πλήρη εχεμύθεια έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι τίποτα δεν θα χαλάσει πριν η υπόθεση μπει σε ράγες και αρχίζει και "τρέχει".

Το όλο σχέδιο, όπως σημείωναν αρμόδιες πηγές την Πέμπτη, έχει να κάνει μ' ένα ενδεχόμενο boom που θέλει να προκαλέσει η κυβέρνηση στον κατασκευαστικό τομέα και ενόσω η δεύτερη αξιολόγηση του τρέχοντος μνημονίου παραμένει ανοιχτή.

Με άλλα λόγια η ελληνική κυβέρνηση ήθελε μ' αυτόν τον απόλυτο τρόπο να δώσει το μήνυμα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό ότι στην ελληνική πρωτεύουσα προετοιμάζεται ένας κατασκευαστικός οργασμός ο οποίος θα συμπαρασύρει προς τα πάνω το σύνολο της ελληνικής οικονομίας που πάντως προσώρας δοκιμάζεται.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK