Ήθελαν τον αντι-Μπανανά αλλά πάτησαν... μπανανόφλουδα

Ο Κλεβίντ Ντικαμονά συνεχίζει τις τραγικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Πλατανιά, κάνοντας ένα ακόμα πέναλτι στο ματς με την Ξάνθη. Οι αριθμοί του είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου!

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
dikamona EUROKINISSI

Μετά την αποχώρηση του εξαιρετικού Γιαγιά Μπανανά οι άνθρωποι του Πλατανιά επένδυσαν εκ νέου στην γαλλική αγορά, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας το καλοκαίρι με τον Κλεβίντ Ντικαμονά.

Ο 28χρονος αμυντικός όχι μόνο δεν έχει καλύψει το κενό του Μπανανά, αλλά αποδεικνύεται σε μία από τις χειρότερες μεταγραφές στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας! Οι αριθμοί και οι... επιδόσεις του στην Super League Σουρωτή είναι για... κλάματα!

Σε 13 συμμετοχές μετρά 5 κίτρινες κάρτες, 2 κόκκινες ( η μία απευθείας αποβολή για χτύπημα στο πρόσωπο του Πέδρο Κόντε) και δυο πέναλτι! Το τελευταίο πέναλτι μάλιστα έγινε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, όπου πάτησε από πίσω τον Κίκε.

Όλα αυτά μετά την... μυθική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου έκανε χέρι στην περιοχή ( είχε προηγηθεί άλλο του Άλτμαν στη φάση) ενώ λίγο αργότερα... αποβλήθηκε.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK