Jeux D'Hiver

Jeux D'Hiver

Σε μία προσπάθεια να εξισορροπήσει την κατάποση αλκοόλ με τις ψευδαισθήσεις που ελέγχουν τον μικρόκοσμο του ο prisoner στέλνει τις απολογιστικές σκέψεις του. Αντίθετος με την βλαχομπαρόκ νομενκλατούρα και τις no frost αντιλήψεις της προσπαθεί να ανιχνεύσει ίχνη αλήθειας και λογικής. Ακολουθεί μία καταγραφή καταστάσεων και γεγονότων που συνοψίζουν την κατάσταση της εγκεφαλικής του σύγχησης, αλλά ξεδιπλώνουν μία αγχολυτική καταγραφή σημαντικών πληροφοριών. Αφού διαβάσετε (μία φορά τώρα και μία μετά από λίγες μέρες) την στήλη μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα Kir Royale στο μιλανέζικο G-Lounge σκεπτόμενοι την επόμενη ιδέα σας.


Virtual Reality.gr:

Οι βιτρίνες εκτυφλωτικές, τα φώτα πολύχρωμα και οι δρόμοι γεμάτοι κόσμο. Το εμβατήριο των γιορτών είναι μεθυστικό, η παράλληλη πραγματικότητα είναι εδώ. Κινητά, Πιστωτικές, και (έξυπνα) Δάνεια.

Η Ελλάδα έφτασε στην δεύτερη θέση της ακρίβειας στην Ε.Ε. και συνεχίζει. Τέσσερα χρόνια πριν, κυκλοφορούσαν 70 πιστωτικές κάρτες στην αγορά, σήμερα πάνω από διακόσες.

Τα 5.511,4 εκ.ευρώ δανεισμού μέσω πιστωτικών καρτών του 2000 έγιναν 15.722,9 εκ.ευρώ σήμερα. Ενδεικτικά ανφέρεται ότι στην ελληνική αγορά το μέσο επιτόκιο στις υπεραναλήψεις από τρεχούμενους λογαριασμούς είναι 11,7%, όταν στην Ε.Ε είναι 9,6%. Το μέσο επιτόκιο για τα υφιστάμενα καταναλωτικά δάνεια με διάρκεια έως ένα έτος είναι 13,1% στην Ελλάδα έναντι 7,9% στην Ε.Ε.

Το 25% των Ελλήνων δηλώνει υπερχρεωμένο, ενώ το 6% δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις Αλλά, ποιός θα ασχοληθεί να εξηγήσει την πλάνη των πιστωτικών καρτών. Τα ναρκωτικά της μικροοικονομίας μας.

Το πλουσιότερο 20% των συμπολιτών μας διαχειρίζεται το 42,28 του διαθέσιμου εισοδήματος. Από αυτούς το 10% κατέχει περισσότερα χρήματα από το φτωχότερο 50% του πλυθησμού. Και ζούμε όλοι καλά και κάποιοι καλύτερα.


Take me down to the Parad...οx City .:

H ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει σε τίτλους του ΧΑ μέρος των διαθεσίμων της ( από 500.000 έως 1.500.000 ευρώ) με στόχο την αποκόμιση υπεραξιών της τάξεως του 25-30% μέχρι τον Ιούνιο του 2005, ο Ντέμης πιστεύει ότι ο Σάντος είναι καλύτερος προπονητής από τον Ρεχάγκελ , ο Μπάγιεβιτς άφησε να διαρρεύσει ότι φταίει σε κάτι και αυτός, ενώ η μεταολυμπιακή χρήση των ολυμπιακών έργων έχει πολλαπλές ερμηνείες και καμμία εφαρμογή. Οι ισολογισμοί των ομάδων ( εταιρείες 25 ετών οι περισσότερες) παρά τις κρατικές και εξωφρενικές ρυθμίσεις είναι θλιβεροί, αλλά κανείς δεν μπορεί να βγάλει το κεφάλι του από την λάσπη.

Οι βαρόνοι των Media έδειξαν την πρόθεση να σκεφθούν το ενδεχόμενο της πρόωρης ανησυχίας, ενώ μειώθηκε αρκετά η ψαλλίδα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή της διαφθοράς, το Καμερούν, την ώρα που το Δημόσιο συνεχίζει να διογκώνεται. Τέσσερα χρόνια ψάχνουμε ενόχους στο ΧΑ και τέσσερα χρόνια δεν βρίσκουμε κανένα. Η Ολυμπιακή έχει πωληθεί 4 φορές, ενώ ΕΡΤ και ΟΣΕ συνεχίζουν να βυθίζονται στα χρέη τους. Οταν το ένα κόμμα πουλούσε το 11% της Εθνικής τράπεζας, η αντιπολίτευση το κατηγορούσε ότι πωλούνται τα ασημικά της οικογένειας. Οι ρόλοι των κομμάτων άλλαξαν και όταν η σημερινή κυβέρνηση πουλάει το 7,5% της Εθνικής, η αντιπολίτευση καταδικάζει την πώληση και κάνει λόγο για ξεπούλημα και εισπρακτική λογική.

Σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο υπολογίζεται ότι πραγματοποιούνται καθημερινώς 1,6 εκ.σταθμευσεις (μ.ο.), από τις οποίες σχεδόν το 80% γίνεται στους δρόμους. Το 40% των θέσεων στάθμευσης μέσα το δακτύλιο είναι παράνομες. Αλλά νόμιμες είναι οι δύο ερμηνείες για τον ίδιο νόμο, έτσι ώστε ΑΕΚ και ΑΡΗΣ να μπουν στο άρθρο 44 με την πρώτη να εξαιρεί από την διαγραφή των οφειλών της τους ποδοσφαιριστές και τον δεύτερο να τους συμπεριλαμβάνει. Οκτώβριο μήνα φιλοξενείται στο « Der Spiegel» ολοσέλιδη διαφήμιση για την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Αυγούστου και δεν προκαλεί καμμία έκπληξη στους ξένους, αφού στην Ελλάδα ψάχνουν ακόμα τον υπεύθυνο.

Δεν πιστεύω να μας δουλεύει κανείς;


Money never sleeps @Risco.tv

Υπάρχει μία κοινή διαλογική αντιπαράθεση στον χώρο του ποδοσφαιρικού τζόγου ότι τα (περισσότερα) παιχνίδια είναι στημένα. Η αιτιολογία είναι απλή, σύντομη και ταιριάζει ώς απάντηση στις περισσότερες ερωτήσεις πού θέλετε να κάνετε. Τα λεφτά. Οι παθολογικοί τζογαδόροι είναι πεπεισμένοι ότι όλα είναι στημένα και έχουν πάντα την «σωστή» εσωτερική πληροφόρηση.Ανάλογα με το αποτέλεσμα ή είχαν δίκιο ή μια άλλη εξήγηση προκύπτει. Από την αντίθετη πλευρά, κάθονται αυτοί που δεν πιστεύουν σε στημένα παιχνίδια. Η αλήθεια κάνει βόλτες κάπου προς την μεριά του δεύτερου group, αλλά χιλιόμετρα μακριά από αυτό.

Στην Πορτογαλία, η επιχείρηση «Χρυσή Σφυρίχτρα» οδήγησε τον πρόεδρο της Πόρτο Da Costa ενωπιον του δικαστή Jorge Larouliel για 12ώρη κατάθεση και έμεινε ελεύθερος με εγγύηση αφού άκουσε τον δικαστή να του προσάπτει 5 αδικήματα.. Στην Ελλάδα, η υπόθεση του Νέου Πανιωνίου πήρε τον δρόμο της έρευνας μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην Ευρώπη. Το φετινό κύπελλο UEFA είναι γεμάτο από παραδείγματα της ευλυγισίας των αγορών και της διορατικότητάς των παικτών. Οι σύνδεσμοι του prisoner αναφέρουν (περισσότερη πληροφόρηση στο risco.tv) με σκοπό να διώξουν ορισμένους σκελετούς από την ντουλάπα σας.

Το ακόλουθο χειρόγραφο κείμενο βρέθηκε έξω από την Jeux D’Hiver στις Βρυξέλλες, ανήκει στην περασμένη δεκαετία και αποδίδεται στον φοιτητή Prisoner. Δημοσιεύται για να αιτιολογηθεί η αντισυμβατική μορφή της στήλης.

“….Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα να εκφράσω την βαθύτατη οδύνη μου για την παρακμή της λογικής σκέψης και της αλήθειας. Εγκαταλείπω την διπλωματική μου υπόσταση και επιστρέφω στις ιδέες μου. Προτιμώ να μην διαβάζομαι καθόλου, παρά να με διαβάζουν άτομα που μελλοντικά ενδέχεται να με κατηγορήσουν για τον πνευματικό τους υποβιβασμό. Είμαι αυτός που εκπαιδεύομαι να έχω άποψη και δεν βάζω το μυαλό μου στις μυλόπετρες. Είμαι αυτός που κάνει παρέα στις αξίες του, προσπαθώντας να σας στερήσει θύματα. Και αν θέλετε να μάθετε το γιατί , εσείς που σιχαίνεστε την σκέψη, εγώ είμαι αυτός που δεν θα σας πει...”

Omonia-Sloga, Otelul- Tirana
Tα παιχνίδια ξεκίνησαν με 1.90 σταθερή απόδοση και βρέθηκαν λίγα λεπτά πριν το παιχνίδι στο 1.80 με ΑΗ -2.25. Διαβολική σύμπτωση το τελικό σκορ 4-0

Dinamo-Beveren, Amica-Alkmaar
Οι αποδόσεις ψηλά και μετά η απόλυτη κατρακύλα σε όλες τις αγορές. Εύκολες νίκες τελικά για Δυναμό και Αλκμάαρ.

Aue-Oberhausen.

Το παιχνίδι που έχει προκαλέσει σάλο στην Γερμανία και έχει αναστατώσει το χώρο. Η τιμή του στην ασιατική αγορά ήταν 1.90 -0.5 αρκετά ελκυστικό στοίχημα. Ξαφνικά, ένα τεράστιο ποντάρισμα στους γηπεδούχους ρίχνοντας το -0.5 σε -1.5 μέσα σε λίγη ώρα. Λίγο πριν την σέντρα, η Aue βρισκόταν στο 1.52 με -1.5 ΑΗ. Το παιχνίδι τελείωσε 2-0 με ένα αστείο αυτογκολ στο 8ο λεπτό και με ένα αψυχολόγητο πέναλτυ μπροστά στον διαιτητή στο 57ο λεπτό. Στην Aue επενδύθηκαν 500.000 Ευρώ μέσω της Βetfair, ενώ ακόμα και αυστριακά πρακτορεία σημείωσαν παράλογα πονταρίσματα.


O σοφός τοίχος σας αφήνει να ξεχωρίσετε την διαφορά του τζογαδόρου από τον παίκτη παρέα με την σοφία των κινέζων: Παίξε αφού ορίσεις τους κανόνες, τα ποσά πονταρίσματος και την ώρα που θα φύγεις .


News 24/7

24MEDIA NETWORK