Κάγκελα Μέρκελ

Κάγκελα Μέρκελ

Οι τελικοί του μπάσκετ θα γίνουν κανονικά από Δευτέρα. Το ζήτησε η Μέρκελ από τον Μπιτσαξή.

Διαψεύστηκε αμέσως η πληροφορία περί πιθανής διεξαγωγής των τελικών του μπάσκετ με μαθητές μόνο στην εξέδρα. Απαιτούσε πολύ χρόνο η διαδικασία επιλογής όλων των σχολικών συμμοριών.

Για λόγους καλύτερης αστυνόμευσης αποφασίστηκε όλοι οι τελικοί του μπάσκετ να αρχίσουν στις 7 το απόγευμα. Όσο νυχτώνει η πέτρα μεγαλώνει.

Η σύσκεψη για τους τελικούς του μπάσκετ υπό τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή ολοκληρώθηκε χωρίς τη συμμετοχή των εκπροσώπων των φιναλίστ. Έφυγαν πριν τον πάρουν με τις πέτρες.

Σε τετ α τετ που είχαν στο Μόναχο επ' ευκαιρία του τελικού, ο Μισέλ Πλατινί ρώτησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις πολιτικές εξελίξεις και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι οι Έλληνες θα δείξουν ωριμότητα στις νέες εκλογές και θα δουλέψουν σκληρά για τη διάσωση της χώρας. Το ζήτησε κι η Μέρκελ.

Το εχέγγυο της οικονομικής σταθερότητας αξιολογεί ως καθοριστικό για την παραμονή του στην Ελλάδα ο Φερέιρα. Κρίμα διότι το μόνο που μπορεί να του εγγυηθεί κανείς είναι η πολιτική αστάθεια.

Δεν είναι άσχημη η ιδέα της Μέρκελ για τη διενέργεια δημοψηφίσματος ταυτόχρονα με τις εκλογές. Ούτως ή άλλως οι εκλογές δημοψήφισμα θα είναι - ναι ή όχι στον Τσίπρα.

Αν επιτρέψουμε στη Μέρκελ να παρεμβαίνει τόσο απροκάλυπτα στα εσωτερικά μας, στο τέλος θα ζητήσει να μην πετάμε πέτρες στο πούλμαν του ΠΑΟ.

Αποχωρώντας από τη σύσκεψη για τους τελικούς, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν αυτό με τις πέτρες να συμβαίνει πάντα με το πούλμαν του ΠΑΟ. Και όχι π.χ. με το αεροπλάνο.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επισκέφτηκε το πειραματικό σχολείο στο Κολωνάκι και μίλησε στους μαθητές για τα Ολυμπιακά ιδεώδη και την οικονομική κρίση. Γι' αυτό λέγεται πειραματικό, επειδή τους κάνουν τέτοια πειράματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK