Αν δεν κάτσει του Μήτρογλου, υπάρχει άλλος!

Η Tianjin Quanjian δυσκολεύεται να "κλείσει" τον Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα παρά τα 45.000.000 ευρώ που είναι διατεθειμένη να δώσει για τη ρήτρα του και δίνει πλέον τα ίδια χρήματα για άσο της Serie A με τις "ευλογίες" του Φάμπιο Καναβάρο. Διαβάστε το story.

Αν δεν κάτσει του Μήτρογλου, υπάρχει άλλος!

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί μεγάλο στόχο της Tianjin Quanjian και ο κινεζικός σύλλογος φρόντισε να το καταστήσει σαφές τόσο με την σούπερ πρόταση ύψους 45.000.000 ευρώ προς την Μπενφίκα για την κάλυψη της σχετικής ρήτρας όσο και με το συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 8.000.000 ευρώ που προσφέρει στον Έλληνα διεθνή στράικερ.

Το "ναι" που περίμεναν ωστόσο οι άνθρωποι της "χώρας του μεταξιού" δεν έχει έρθει ακόμα από τον "Μιτρογκόλ" και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία χτυπούν πλέον δυνατά και μία άλλη πόρτα: αυτή της Φιορεντίνα για τον Νίκολα Κάλινιτς.

Αν δεν κάτσει του Μήτρογλου, υπάρχει άλλος!

Ο Κροάτης διεθνής φορ, ο οποίος μετράει ήδη 11 γκολ στη φετινή Serie A, είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο την Tianjin Quanjian που είχε κάνει μάλιστα πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ στους "βιόλα" (και τριετές συμβόλαιο με 12 εκ.ευρώ το χρόνο στον 29χρονο άσο), με το deal να μένει ωστόσο στη μέση αφού ο παίκτης υποστήριξε τότε πως δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα της Φλωρεντίας.

Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά: η Φιορεντίνα μοιάζει να χάνει το τρένο της Ευρώπης και η διοίκηση είναι πιο διαλλακτική ως προς το ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει έναντι ενός σεβαστού χρηματικού ποσού, με την Tianjin Quanjian να φέρεται να έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 45.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή δίνει και στην Μπενφίκα για τον Μήτρογλου!

Αν δεν κάτσει του Μήτρογλου, υπάρχει άλλος!

Η ρήτρα για την αποδέσμευση του Κάλινιτς είναι στα 50.000.000 ευρώ οπότε οι δύο πλευρές βρίσκονται αρκετά κοντά στο να γεφυρώσουν το όποιο οικονομικο χάσμα υπήρχε τον Ιανουάριο, ενώ από την πλευρά του ο Καναβάρο έστειλε "μήνυμα" από την Ιταλία όπου προετοιμάζεται η ομάδα του, λέγοντας:

" Μου αρέσει πολύ ο Κάλινιτς, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό. Έχει τα τέλεια χαρακτηριστικά για το παιχνίδι που θέλω να παίξω, είναι πολύ καλός στο να σκοράρει, να βγάζει ασίστ, να κρατάει τη μπάλα. Για μένα είναι ένας εκπληκτικός παίκτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK