Καληνύχτα Αλίτους, καλημέρα Βίλνιους

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο blog του στο contra.gr από τη Λιθουανία και κάνει τον απολογισμό της πρώτης φάσης.

Καληνύχτα Αλίτους, καλημέρα Βίλνιους

Αφού καταφέραμε να περάσουμε στη δεύτερη φάση του τουρνουά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε έναν πρώτο απολογισμό.

Αρχίζω από αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κρατήσουμε. Ξεχνάμε λοιπόν τη μειωμένη διάθεση που δείξαμε στα τρία πρώτα παιχνίδια. Επρεπε να αγωνιστούμε πιο δυνατά ακόμα και στα δύο πρώτα ματς που νικήσαμε. Μας έκανε,τελικά, μεγάλο καλό η ήττα από τα Σκόπια αφού πήραμε το μάθημά μας.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε αρκετά βελτιωμένοι και παίξαμε σαφώς καλύτερο μπάσκετ, το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι με την Κροατία, μπορώ να πω ότι κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, το καλύτερό μας στο τουρνουά. Στη συνέχεια χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας και ο αντίπαλος μείωσε τη διαφορά, αλλά τελικά τη νίκη μας τη χάρισαν το μεγάλο τρίποντο του Φώτση και οι βολές των Βασιλειάδη και Ζήση.

Εγώ νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα πράγματα στην ομάδα. Αναλογικά με το χρόνο που παίρνω έχω δώσει, πιστεύω, αυτά που θέλει ο κόουτς. Στη δεύτερη φάση μπορεί να παίξω και περισσότερο αφού οι αντίπαλοι έχουν ψηλά και δυνατά κορμιά.

Οπως και να έχει, Αλίτους τέλος. Δεν σας κρύβω ότι μας είχε κουράσει αυτή η πολύ μεγάλη απόσταση από το ξενοδοχείο στο γήπεδο. Πάμε αύριο στο Βίλνιους και ελπίζουμε να βρούμε καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα φορτίσουμε τις μπαταρίες μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK