Καλλονή

Track and field athlete Lolo Jones arrives at the 2010 ESPY Awards at Nokia Theatre L.A. Live on July 14, 2010 in Los Angeles, California.
2010 ESPY Awards - Red Carpet
Nokia Theatre L.A. Live
Los Angeles, CA United States
July 14, 2010
Photo by Christopher Polk/WireImage.com

To license this image (61049402), contact WireImage.com
Track and field athlete Lolo Jones arrives at the 2010 ESPY Awards at Nokia Theatre L.A. Live on July 14, 2010 in Los Angeles, California. 2010 ESPY Awards - Red Carpet Nokia Theatre L.A. Live Los Angeles, CA United States July 14, 2010 Photo by Christopher Polk/WireImage.com To license this image (61049402), contact WireImage.com CHRISTOPHER POLK/WIREIMAGE.COM

Ο Δώνης έφυγε από τον Ατρόμητο και ενδέχεται να πάει στο Κατάρ χωρίς να αποκλείεται να μείνει στην Ελλάδα. Πάντως, ή Κατάρ ή κατάρα.

Σε επιστολή του προς τη ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ντέμης αναφέρει ότι η αβεβαιότητα που επικρατεί στη χώρα δεν επιτρέπει να βρεθεί μια βιώσιμη λύση. Σιγά που δεν θα 'φταιγε και για την ΑΕΚ ο Τσίπρας.

Η προπονητολογία στον Ολυμπιακό καλά κρατεί κι αυτό λογικά θα συνεχιστεί μέχρι να ανακοινωθεί ο προπονητής. Ή έστω μέχρι να ξανάρθει ο Βαλβέρδε.

Ακόμη και μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟ στον Αλαφούζο, δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει κανείς ότι ο Τζίγκερ είναι παρελθόν. Ελπίζουμε τουλάχιστον να τον διαδεχθεί επάξια ο Τσάκας.

Η ΕΕΑ αμφισβητεί ευθέως την άδεια που πήρε ο ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ. Υποστηρίζει ότι την πήρε από τη σημαία.

Στη ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ κάποιος Μπαϊρακτάρης αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς προσφέροντας 3,5 εκατ. ευρώ. Να 'ταν σε σουβλάκια, ευχαρίστως.

Για να μη γίνει καμιά σύγχυση, στο σουβλατζίδικο του Μπαϊρακτάρη ο πρώην πρωθυπουργός Καραμανλής είχε μιλήσει κάποτε για νταβατζήδες - όχι για ΑΕΚτζήδες.

Η 29χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου, Λόλο Τζόουνς, αποκάλυψε ότι κρατάει την παρθενιά της για την πρώτη νύχτα του γάμου. Θα παντρευτεί το δονητή της.

Δικαίως πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι της Λέσβου. Τόσα χρόνια ομορφιές του ποδοσφαίρου στη Β' Εθνική και μόλις εφέτος διεκδικεί άνοδο μια Καλλονή.

Από τη ΓΓΑ διαβιβάστηκε στη δικαιοσύνη ο φάκελος του αγώνα Καλλιθέα-Ψαχνά, τον οποίο η UEFA θεωρεί ύποπτο. Προφανώς τον ξεψάχνισε.

Συμπλοκές οπαδών με τρεις μαχαιρωμένους σημειώθηκαν στο μπαράζ του περιφερειακού μεταξύ Πεύκης και Περαμαϊκού. Ευτυχώς τα πούλμαν δεν έπαθαν τίποτα.

Απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε η κλήση του στην Εθνική ενόψει Euro, ο Κώστας Χαλκιάς δήλωσε με νόημα: "δυστυχώς για κάποιους είμαι καλά". Γιατί κάποιους και όχι όλους;

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν στην Αυστρία δέκα 'Ελληνες διεθνείς. Ο ενδέκατος κράταγε τσίλιες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK