Κατέβασε το ποστ με τον... ποντικό ο Γιώργος Σαββίδης

Λίγες ώρες μετά το... άδειασμα του Γιώργου Σαββίδη στον Βλάνταν Ίβιτς με ατάκα περί... ποντικών που πηδούν από το καράβι, ο Σέρβος τεχνικός ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν για τη συνεργασία τους. Κατέβηκε τελικά το επίμαχο ποστ (φωτογραφία)!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Βλάνταν Ίβιτς και ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το διαζύγιο και λίγο αργότερα ο Γιώργος Σαββίδης με... αινιγματικό ποστ στο Instagram άφησε σαφείς αιχμές για τον Σέρβο προπονητή.

"Κάποιες φορές πρέπει να δείχνεις ότι βουλιάζεις το πλοίο σου, ώστε τα ποντίκια να δραπετεύσουν", έγραψε στα ρωσικά και η φωτογραφία δείχνει τον πατέρα του να πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου μαζί με την ομάδα του δικέφαλου.

Κατέβασε το ποστ με τον... ποντικό ο Γιώργος Σαββίδης

Το Σάββατο (10/6) ο Γιώργος Σαββίδης κατέβασε το... επίμαχο ποστ από τον λογαριασμό του και λίγο αργότερα ανέβηκε στο σάιτ της ΠΑΕ ευχαριστήρια δήλωση του Ίβιτς!

"Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, τον Λούμπος Μίχελ, τον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά την οικογένεια Σαββίδη για την άριστη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα αυτής της έντονης και όμορφης κοινής διαδρομής.Στα οκτώ χρόνια που βρέθηκα στον ΠΑΟΚ καθημερινά προσπαθούσα για το καλύτερο δυνατόν.

Είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο κ. Σαββίδης να καθίσω στον πάγκο αυτής της μεγάλης ομάδας και είναι τιμή μου ότι κατακτήσαμε μαζί έναν τίτλο.Εύχομαι στον ΠΑΟΚ ό,τι καλύτερο διότι πραγματικά το αξίζει και χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ στη δημιουργία σταθερών βάσεων που θα οδηγήσουν τον σύλλογο ακόμα ψηλότερα".

Κατέβασε το ποστ με τον... ποντικό ο Γιώργος Σαββίδης

Το κατεβασμένο ποστ

News 24/7

24MEDIA NETWORK