Καθαρή και δίκαιη η νίκη μας

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει στο ημερολόγιό του στο contra.gr για τα συναισθήματα ικανοποίησης που χάρισε στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας η νίκη επί της Σερβίας και η πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά.

Καθαρή και δίκαιη η νίκη μας

Αποστολή εξετελέσθη και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση που τα καταφέραμε. Πετύχαμε το βασικό μας στόχο που ήταν η πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά του χρόνου και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι' αυτό.

Για το παιχνίδι σήμερα δεν έχω να πω πολλά. Οι Σέρβοι δεν παρουσιάστηκαν έτοιμοι στα πρώτα λεπτά,εμείς εκμεταλλευτήκαμε άριστα αυτό το γεγονός και πήραμε μία δίκαιη και καθαρή νίκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό.

Για να πω την αλήθεια, στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχαν τα περιστατικά από το περσινό Ακρόπολις αλλά το μυστικό της νίκης μας ήταν ότι καταφέραμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να κοντρολάρουμε τα θέλω μας.

Στο αυριανό παιχνίδι με τη Λιθουανία θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη διότι η 5η θέση είναι πολύ καλύτερη από την 6η. Το γέματο γήπεδο θα μας δώσει έξτρα κίνητρο αλλά κακά τα ψέματα θα είναι δύσκολο να βγάλουμε και πάλι πολλή ενέργεια.

Προς το παρόν χαλαρώνουμε στο ξενοδοχείο και μετά από μέρες θα κάνουμε και μία βόλτα στο Κάουνας. Το χρειαζόμασταν πολύ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK