Κι άλλος Σουπερλιγκάτος σκόρερ για Κίνα τραβάει!

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει το ρεπορτάζ για τον ξένο φορ που τα...σπάει την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα και μόνο χυλόπιτα δεν έριξε σε πρόσφατη βολιδοσκόπηση από ομάδα της Big 4. Γιατί δεν έφυγε τον Φεβρουάριο, πώς αφαιρέθηκε η οψιόν ανανέωσης που είχε η ομάδα του και το καλοκαιρινό... διπλό ταμπλό

Κι άλλος Σουπερλιγκάτος σκόρερ για Κίνα τραβάει!

Κάτι τρέχει με τον Χαμζά Γιούνες... Τον πρώτο σκόρερ της Ξάνθης και δεύτερο της Super league... Ανακάλυψη (κι αυτός) το περασμένο καλοκαίρι του πετυχημένου τεχνικού διευθυντή της ακριτικής ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου (σε συνεργασία βέβαια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου)... Ήρθε άγνωστος στα μέρη μας, συστήθηκε ως δεινός σκόρερ κι από ότι φαίνεται θα μας ... κουνήσει μαντήλι τον Ιούλιο!

Ο 30χρονος Τυνήσιος φορ που στην Ξάνθη δεν θα καθαρίσει την τρέχουσα σεζόν περισσότερα από 140.000 ευρώ, μένει ελεύθερος σε 4 μήνες αφού (για λόγους που δεν μάθαμε) φέρεται να αφαιρέθηκε από το συμφωνητικό που υπήρχε, η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. Μάλιστα το δικαίωμα ενεργοποίησης της συγκεκριμένης οψιόν την είχε το κλάμπ!

Σύμφωνα με την πιάτσα των agents το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου βρέθηκε στην Ελλάδα ο ξένος μάνατζερ του Γιουνές. 'Οχι φυσικά για λόγους... εθιμοτυπικούς αλλά επειδή υπήρξε η σοβαρή προοπτική της μεταγραφής του Τυνήσιου σκόρερ σε ομάδα της Κίνας ( με αμοιβή ετήσια πάνω από 1 μύριο). Την τελευταία στιγμή αυτή δεν έγινε αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι αφού το πρόβλημα ήταν πως δεν ελευθερώθηκε θέση ξένου στο ρόστερ της εν λόγω κινέζικης ομάδας.

Όσον αφορά στην προοπτική ο Χαμζά Γιουνές να γίνει... δεύτερος Ανσαριφάρντ και να πάει το καλοκαίρι σε ομάδα της ελληνικής Big 4, κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο με τα σημερινά δεδομένα. Κι αυτό γιατί ο άσος ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο και εκτός από την Κίνα οι ατζέντηδες του δουλεύουν παράλληλα και την περίπτωση ομάδας των Η.Α.Ε. που έχει δείξει ήδη σοβαρό ενδιαφέρον.

Η σούπερ σεζόν που κάνει ο Γιουνές στην Super League τον έχει βάλει σε μανατζερικά Κανάλια τέτοια που το καλοκαίρι μάλλον θα απογειώσουν το κασέ του. Δεν είναι τυχαίο πως η πλευρά Γιουνές δέχθηκε πρόσφατα επίσημη βολιδοσκόπηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως, να τους προκαλέσει καμία ιδιαίτερη ...συγκίνηση και πρεμούρα. Όπως μεταφέρθηκε στην Μπιγκφοράτη ομάδα για να μπουν σε διαδικασία συζήτησης θα πρέπει να του προτείνουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα κυμαίνονται (τουλάχιστον) μεταξύ 500 και 600.000 ευρώ!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK