Κινγκ Κονγκ

Κινγκ Κονγκ

Σε επαφή με επενδυτική τράπεζα του Χονγκ Κονγκ βρίσκεται ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος. Προφανώς δεν πρόκειται για τραπεζικό κολοσσό διότι τώρα θα μιλούσαμε για Κινγκ Κονγκ.

Η ΕΕΑ ενέκρινε τον φάκελο του Σαουδάραβα πρίγκιπα Φαϊζάλ ο οποίος μπορεί πλέον να επενδύσει στον ΠΑΟ. Αρκετά επένδυσε στον Τσάκα.

Από την Τρίτη άρχισαν πληρωμές στον ΠΑΟ, που απ' ό,τι φαίνεται θα πάρει και άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αν συνεχιστεί αυτή η κοσμογονία, δεν αποκλείεται στο τέλος εκτός από την άδεια να πάρει και το πρωτάθλημα.

Η φανέλα που θα φορέσουν οι Έλληνες διεθνείς στο Euro ψηφίστηκε ως η πιο κακόγουστη μεταξύ των 16 φιναλίστ. Είναι φανερό ότι οι Ευρωπαίοι μας προτιμούν με φουστανέλα.

Με τη συνδρομή του Τζίγκερ η ΠΑΕ ΠΑΟ εξασφάλισε τραπεζικό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ. Η Τράπεζα Πειραιώς επέλεξε να δώσει τα χρήματα στους πράσινους από το να της τα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή το νέο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο στην Ιταλία, ο πρωθυπουργός Μάριο Μόντι πρότεινε την παύση διεξαγωγής του αμαρτωλού Καμπιονάτο για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Στο διάστημα αυτό μπορεί κάλλιστα να διεξάγεται στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ διέψευσε ρωσικό δημοσίευμα περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος Σαββίδη, το οποίο είχε προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στους φιλάθλους του. Πλέον, το μόνο που προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι η συμφωνία με τον Δώνη.

Στον εντελώς άπειρο περί την προπονητική Δημήτρη Ελευθερόπουλο ανέθεσε την τεχνική του ηγεσία ο Πανιώνιος. Μεγάλο το ρίσκο, αλλά από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Η Εθνική Τράπεζα εκτιμά ότι αν βγούμε από το ευρώ, το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων θα πέσει στο μισό. Από το ολότελα που έχει πέσει μέχρι τώρα.

Σε συνθήκες εθνικής κατάπτωσης, τα ευρω-μετάλλια των Ελλήνων κολυμβητών και η ευρω-κούπα του Διομήδη Άργους κάνουν τη διαφορά. Ευρώ να 'ναι κι ό,τι να 'ναι.

Εξυπακούεται ότι με τα 5 εκατ. ευρώ της Πειραιώς ο ΠΑΟ εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στην Ευρώπη ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εθνικές εκλογές. Ας το έχουν υπόψη τους οι αναποφάσιστοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK