Κλειδί τα Σκόπια

Ο Κώστας Καϊμακόγλου γράφει για το contra.gr από τη Λιθουανία.

Κλειδί τα Σκόπια

Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση μ' αυτό με τη Βοσνία. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε παίξει το καλύτερο που μπορούμε, δεν έχουμε φτάσει στο πικ της απόδοσής μας.

Οι νίκες όμως θα μας βοηθήσουν να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας και να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια απαλλαγμένοι από την πίεση και το άγχος. Κόντρα στη Φινλανδία παίξαμε πολύ καλή άμυνα, οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε επιλογές που δεν επιθυμούσε να πάρει και έτσι φτάσαμε στη δεύτερη νίκη μας.

Κατά τη γνώμη μου, το παιχνίδι του Σαββάτου με τα Σκόπια είναι κλειδί. Με μία ενδεχόμενη νίκη καταφέρνουμε το πρώτο στόχο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και αποκτούμε το δικαίωμα να παίξουμε πιο απελευθερωμένα.

Το βράδυ στο ξενοδοχείο παρακολουθώντας τα υπόλοιπα παιχνίδια, διαπιστώνουμε ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές και ότι όλοι οι αντίπαλοι διεκδικούν νίκες. Η Ισπανία, το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Πολωνία.

Κατά τα άλλα στο αυριανό ρεπό θα επιχειρήσουμε να συνδυάσουμε την προετοιμασία με την ξεκούραση. Σίγουρα θα βγούμε λίγο έξω για να αλλάξουμε παραστάσεις και να ηρεμήσουμε. Ακόμα και σ' αυτό όμως χρειάζεται προσοχή. Ο καιρός είναι ύπουλος, οι θερμοκρασίες χαμηλές τα βράδια και το τελευταίο που θέλουμε είναι ιώσεις και πυρετούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK