Κοιτάζω γύρω μου...

Κοιτάζω γύρω μου...

"Βρήκα τι φταίει και αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός!"
"Αρχ...α βρήκες!"

"Κόουτς μήπως πρέπει να επαναφέρουμε τον Νικοπολίδη;"

"Ρε’συ, πάλι για τρία πηγαίναμε και θα πάρουμε το μακρύτερο;"

"Δεν άντεξαν οι παίκτες τα συνεχόμενα παιχνίδια..."

"Γαμώ το κέρατό μου, αποκλειστήκαμε!"

"Θα ξεσπάσω στον Στάθη..."

"Μέχρι και ο Χούτος επέστρεψε..."



Η Γεροντοκόρη

Κάνε Θεέ μου να τελειώσουν οι εκλογές και υπόσχομαι να μην σου ξαναζητήσω να μπωστο extra small. Τι μαρτύριο είναι αυτό κυρ Αστυνόμε μου; Τι άγχος; Ούτε τότεπου περίμενα το τεστ αντιντόπινγκ του Ζαγοράκη δεν είχα τόση αγωνία. Μόλις βγήκαν δε τα αποτελέσματα και έμαθα για την υπερβολική τεστοστερόνη είχαστηθεί έξω από τα αποδυτήρια. Τόση τεστοστερόνη έχει, να μην δώσει και σε μαςλίγη...να την μοιραστεί βρε αδερφέ.

Δεν αντέχω άλλο τα προεκλογικά...μου κάθονται στο στομάχι σαν τα φασόλια πουτρως για βραδινό. Ο παππούς είναι φανατικός. Αν δεν δει Ελένη Κούρκουλα καιΚατερίνα Παπακώστα δεν πέφτει για ύπνο. Εκεί να γλαρώνει το μάτι στον καναπέαλλά να μην ξεκολλάει. Μετά το μεσημεριανό θέλει έναν Έβερτ και μία Ανουσάκη. Το απογευματάκι με τον καφέ, «χτυπάει» μια Λιάνα Κανέλλη και έναν Ψωμιάδη καιέρχεται και στρώνει το πράγμα.

Δόξα τον Ύψιστο, υγεία να έχει όλος ο κόσμος και χρόνια να μου κόβει να τα δίνειστον Φώσκολο που μας έχει βγάλει από το τέλμα. Βλέπω Στάθη Θεοχάρη- new entry (ο παλιός είναι υποψήφιος λέει και δεν πρέπει ναεκτίθεται στην τηλεόραση λέει και ευτυχώς που μας ενημερώνουν με μεγάλα γράμματαγιατί το είχα μια ανησυχία) και Μαριάννα με αδερφό ληστή, πρεζάκια, άρρωστο,φοροφυγά, φονιά, θύμα, θύτη....Εγώ αν είχα έναν τέτοιο θα τον είχα πυροβολήσεικυρ Αστυνόμε μου, απορώ αυτή πως τον ανέχεται.

Έχουμε δύο τηλεοράσεις στο σπίτι. Στην μια βλέπω «Καλημέρα Ζωή», «Λάμψη»,«Φιλοδοξίες», «Aννα Δρούζα-Μπορώ» μπορείς, μπορεί, μπορούμε να αποτοξινωθούμεκαι δεν συμμαζεύεται. Είπα να το ρίξω στην κοκαΐνη αλλά είναι ακριβή η ρημάδα. Στην άλλη τηλεόραση ο παππούς πωρώνεται με τις εκλογές. Έχει βάλει και μια κάλπηστο σαλόνι και όποιος έρχεται για επίσκεψη τον βάζει σώνει και ντε να ψηφίζει. Το μάθανε όλοι οι φίλοι του από το καφενείο και έχει παρελάσει από το σπίτι όλοτο ΚΑΠΗ, η χορωδία 80 και άνω του Δήμου, κάτι κυρίες της «Χρυσής Καρδιάς» πουολημερίς και ολονυχτίς κάνουν εράνους για τα άπορα παιδάκια του Ισλαμαμπάντ(τόσοι και τόσοι έρανοι πλουσιότερα και από την Αθηνά Ωνάση θα έπρεπε να έχουνγίνει τα έρημα) και η Φιλαρμονική που αποτελείται από 10 άτομα με αναπνευστικόπου παίζουν μόνο πνευστά. Αυτή δεν είναι η Φιλαρμονική...το «Σωτηρία» είναι σεμέρα εφημερίας.

Το τι έχουμε βρει μέσα στην κάλπη...δεν λέγεται. Την ανοίγει ο παππούς κάθε λίγοκαι λιγάκι γιατί ζηλεύει τον Ηλία Νικολακόπουλο. σε την Χριστιανέ μου να τηνανοίξουμε στις 7 του Μάρτη μια και καλή.
Στην κάλπη έχουμε βρει κάτι χαπάκια της πιέσεως, 2 λογαριασμούς, ένα δαχτυλίδι,κάτι χαρτομάντιλα, δύο άσσους μπαστούνια (κάποιος κλέβει στην πρέφα τουκαφενείου...), ένα ζάρι, ένα ευρώ, κουμπιά, κλωστές, χρώματα-σιδηρικά ο Τάσοςκαι μία ψήφο. Του παππού.

Έξαλλος ο 90χρονος...με κατηγόρησε για νοθεία. Με είπε εγκάθετη, χουντική,κρυφοΚαρατζαφερική, ανοργασμική (πού το ξέρει αυτός; )... Εγώ έναν Θεοχάρη είδα κυρ Αστυνόμε μου και άκουσα τα σχολιανά μου.

Είστε για ένα «πάρτυ» στις 7 του Μάρτη;



Με την υπογραφή...

-**- Στο επόμενο Paparazzi όλη η αλήθεια για την περιπέτεια του Νταμπίζα.

-**- Μάθετε τελευταίοι (αλλά καλύτεροι) την Κυριακή τα αποτελέσματα των εκλογών με την εγκυρότητα του Paparazzi.


News 24/7

24MEDIA NETWORK