Κομμάτιασαν τον πάγο...

Κομμάτιασαν τον πάγο...
Η παρακάτω επιστολή είναι του Δημήτρη Καλύβα, (πρώην) Αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Χόκευ επί Πάγου, προς τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Ορφανό.

"Αξιότιμε κ. Ορφανέ,

Το σημερινό mail θα είναι το τελευταίο που σας στέλνω γιατί χτες παρέδωσα την αρχηγεία μου στον Πρόεδρο κ. Χατζηαθανασίου. Δεν είμαι πλέον απαραίτητος στη νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας Χόκευ επί Πάγου που εσείς δημιουργήσατε. Τους τελευταίους μήνες σας έχω στείλει άπειρα mail ώστε να με δεχτείτε για να συζητήσουμε τα προβλήματα που μαστίζει το άθλημά μας. Σας είχα επίσης στείλει επιστολή με προτάσεις για αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Πριν από μερικές μέρες σας έστειλα και πρόταση να γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο εξωτερικό (με δικά μας έξοδα) για να είμαστε έτοιμη όταν τελικά κατασκευαστεί το πρώτο παγοδρόμιο στην Ελλάδα.

Τελικά κατάλαβα ότι όλες οι προτάσεις μου κατέληξαν στο καλάθι των αχρήστων γιατί πολύ απλά η ΓΓΑ είχε άλλα σχέδια. Διάβασα χτες στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για το κατακερματισμό της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών και την δημιουργία 4 ανεξάρτητων Ομοσπονδιών με μόνο όφελος μερικούς ψήφους στις εκλογές της ΕΟΕ. Με θλίβει πραγματικά η εξέλιξη αυτή και περισσότερο απ’ όλα με στεναχωρεί το γεγονός ότι αγνοήσατε όλους τους αθλητές που έχουν δώσει ακόμα και την ψυχή τους για το άθλημα αυτό. Ήταν απλά όλα ένα πολιτικό παιχνίδι.

Στέλνοντας mail σε σας περίμενα στήριξη και βοήθεια γιατί πίστευα ότι μόνο εσείς είχατε την δύναμη να με προστατέψετε. Δυστυχώς χτες έμαθα ότι ακόμα και οι επιστολές μου κατέληξαν στα χέρια του Προέδρου της Ομοσπονδίας. Του ίδιου Προέδρου που έχει κρατήσει με νύχια και με δόντια την καρέκλα της Ομοσπονδίας τα τελευταία 18 χρόνια χωρίς ουσιαστικό έργο σε κανένα από τα 6 αθλήματα που υπάγονται στην Ομοσπονδία.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι έχω αναστείλει την λειτουργία της σελίδας www.icehockey.gr, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.

Κλείνοντας θέλω να σας εκφράσω την λύπη μου γιατί πραγματικά πίστευα ότι με την αλλαγή ηγεσίας στην ΓΓΑ θα έβλεπα τελικά το όνειρό μου (το οποίο δεν είναι άλλο από πρόοδο του Ελληνικού Χόκευ) να γίνεται πραγματικότητα.

Τελικά μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν. Η ίδια όμως ιστορία".

Μετά τιμής,

Δημήτρης Καλύβας
(Πρώην) Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Χόκευ επί Πάγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK